A1 ehliyet alma süreci nasıl ve kaç lira tutar?

Emin Ali

Decapat
Daha fazla  
Merhaba A1 ehliyet almak istiyorum sürücü kursundan 15k para istediler bunun yanında 2K devlet için vereceğim. Bundan başka verecek miyim? Arkadaşım araba ehliyeti aldı ve 6K PTT'den para yatırmış devlete ben de yatıracak mıyım bunu? Sürücü kursundan dönem başlayınca geleceksin dediler ne döneminden bahsediyorlar süreci nasıl işliyor bilgisi olan yazabilir mi?

Zamanında A2 alırken 10k diyen de vardı 6k diyen de vardı. Çevrendeki bütün kursları ara. En ucuzunu seçersin. Google yorumlarına da bak mutlaka.

Bana da cok fazla geldi internette 10 k falan yazıyor Alanya'da yaşıyorum bütün hepsini soracağım lise öğrencisiyim okula falan gitmek için ve normal gezmek için gerekli oluyor arkadaşımın babası babam ile konuştu onun cocuğu b ehliyet aldı ve normal ücret dışında devlete 6K para ödemiş bunun hakkında bir şey biliyor musunuz?

Motor kullanmayı zaten biliyorsan ders sayısını azaltmak için pazarlık yapabilirsin. Kurs ücreti gittiğin yere göre değişiyor.

12 yaşından beridir motor kullanıyorum 450'lik motor bile sürdüm ve hiç kaza yapmadım.

Dediğin şey harç işte, ne öğrenmek istiyorsun 6 bin lira hakkında? Eğer 17 yaşındaysan beklemeni öneririm, yoksa cebinden 20-25 bin lira daha çıkar A2 için.

Dediğin şey harç işte, ne öğrenmek istiyorsun 6 bin lira hakkında? Eğer 17 yaşındaysan beklemeni öneririm, yoksa cebinden 20-25 bin lira daha çıkar A2 için.

Hocam şimdi 15k sürücü kursuna vermiş 5 k harç vermiş ondan bağımsız bir de 6K vermiş devlete bilmiyorum ismini falan yaşım 16 bilgisayarcıyım 13 yaşımdan beri çalışıyorum 2 sene sonra A2'ye girerim zaten A1 dena2'ye geçişte indirim oluyor.

İndirim olmuyor, yanlış öğrenmişsin. 6 bin harç dışında hiçbir ücret yok, uydurmuşlar.

İndirim olmuyor, yanlış öğrenmişsin. 6 bin harç dışında hiçbir ücret yok, uydurmuşlar.

Bilmiyorum hocam çoğu yerde mesela A1'den geçenler için 10k değil de 8.5k falan yazıyor ondan söylemiştim harç dışında bir şey yoksa bilmiyorum teşekkür ederim bilgilerin için bir de ne kadar sürüyor sınav direksiyon sınavı falan kaç günde biter?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…