Kurs ücretleri bunlar + olarak bir de ehliyeti çıkartırken vergi ödeyeceksin. Taksit olayı da kurstan kursa değişiyor. Ben araba ehliyeti alırken bana kurs ücretinin yarısını nakit istediler, kalan kısmı da istersem kredi kartına taksit şeklinde ödeyebileceğimi belirttiler. Dediğim gibi taksit olayı kurumdan kuruma değişiyor. Bütün masraflar ne kadar diye soracak olursan artık direkt net bilgiye ulaşamıyorum çünkü sürekli bir zam gelip duruyor. En güzeli çevrendeki ya da gitmek istediğin ehliyet kursu veyahut kursları(bence birden çok kurum ile fiyat konuş ki ortalama bir fiyat çıksın.) tek tek araman daha doğru olur.Bu fiyatlara ehliyet çıkarttırmakta dahil mi yoksa ayrı mı? Bir de taksit yapma olayı nasıl oluyor?
Hacı niye direkt çözüm atıyorsunuz?
Yalanmış arkadaşlar. 6 bin liraya kayıt oldum.Harç Ücreti: 825 TL, Değerli Kağıt Bedeli: 624 TL, Vakıf Payı: 145 TL, Toplam: 1.594 TL
1.500 mü demiş? Ben 2014 de 1.000 TL ödedim akuYalanmış arkadaşlar. 6 bin liraya kayıt oldum.
Yalanmış arkadaşlar. 6 bin liraya kayıt oldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.