A1 ehliyeti için ücret ne kadar olmalı?

nazo2752

Picopat
Arkadaşlar perşembe günü A1'e yazıldım fakat bana 12 bin bize, 2.5 devlete vereceksin dediler. Pahalıya mı yazıldım? İnternette baktığımda ise 13.748 lira tutması gerekiyor.

Kursların fiyatları her şehirde farklı oluyor ve aynı şehirdeki kurslar bile çeşitli fiyatlar belirleyebiliyor. Ödediğiniz ücret çok da yüksek değil fakat %10-20 daha ucuz olabilirdi.

Kursların fiyatları her şehirde farklı oluyor ve aynı şehirdeki kurslar bile çeşitli fiyatlar belirleyebiliyor. Ödediğiniz ücret çok da yüksek değil fakat %10-20 daha ucuz olabilirdi.

Anladım teşekkürler bu arada perşembe günü kayıt oldum. Ne zaman sınava girerim tahmini?

Ve ekstradan derslere katilamiyacagim için vaktim olmadığından bana kitap ve uygulama verdi. Buradan çalışabilirsiniz dedi. Ücretli bir uygulama ama onlar ücretsiz giriş verdiler. Ehliyet GO uygulamanın ismi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim. :) Çoğu kurs artık kitap vermiyor ama ücretli olarak kitap satanlar da var. Teorik sınav için internetten çıkan soruları çözmeniz ve derslere göz atmanız yeterli olacaktır. Teorik sınavınız muhtemelen eğitiminiz bittikten 10-20 gün sonra olur. Direksiyon sınavı da genellikle direksiyon dersleri bittikten hemen sonra oluyor.

Rica ederim. :) çoğu kurs artık kitap vermiyor ama ücretli olarak kitap satanlar da var. Teorik sınav için internetten çıkan soruları çözmeniz ve derslere göz atmanız yeterli olacaktır. Teorik sınavınız muhtemelen eğitiminiz bittikten 10-20 gün sonra olur. Direksiyon sınavı da genellikle direksiyon dersleri bittikten hemen sonra oluyor.

Bir şey söyleyeceğim inşallah orada sınava girmem gerekmez ben iş çıkışında servis güzergahı üzerinde olan e sınav merkezi diye bir yer var orası her gün akşam 7'ye kadar kalabalık oluyor ehliyete yazıldıktan sonra öğrendim bazıları orada sınav oluyormuş bende mi orada olacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı