A1 ehliyeti otomatik vites scooter ile almak mümkün mü?

VisElectra

Centipat
Daha fazla  
Önümüzdeki 1 yıl boyunca ulaşımımı 125CC'lik bir scooterla sağlayacağım. Kısa bir süre kullanacağım için vitesli motor öğrenmem şart değil o sebeple A1 ehliyetin sadece scooter için olan bir versiyonu var mıdır? Öğrenmek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önümüzdeki 1 yıl boyunca ulaşımımı 125CC'lik bir scooterla sağlayacağım. Kısa bir süre kullanacağım için vitesli motor öğrenmem şart değil o sebeple A1 ehliyetin sadece scooter için olan bir versiyonu var mıdır? Öğrenmek istedim.
M var Scooter'lar için 16 yaşından itibaren alabiliyorsun.

M var Scooter'lar için 16 yaşından itibaren alabiliyorsun.
M ehliyet motorlu bisiklet (50cc) içindir. Dünyanın en gereksiz ehliyeti. 16 yaşında A1 alabiliyorken onu da almazsın.

Öyle bir şey malesef yok ve eğer böyle kullanacaksanız hiç ehliyet almayın daha iyi. Bu araba değil, bir şeyler ters gitse tamponu boyatıp geçin.
Adam gibi vitesli motosikletini öğrenip alın. Çok zor bir şey değil.

Arkadaşlar size bir şey diyeceğim biraz konuyla alakalı ben A1 için yazılacağım yarın ama etrafımdaki insanlar diyorlarki b ehliyeti bekle seneye onu al hem motor ve araba alırsın diyorlar bende tamam lakin A2 nasıl olacak çünkü a bir olmadan olmaz biliyorum yönetmeliği acaba değiştiğinden bden A2 oluyor mu çünkü saçmalık olur bence doğru mu biliyorum.

Yazıdan ceza yiyebilirim yardımcı olursanız sevinirim artık çok sokuldum doğru yazdığım halde.

Arkadaşlar size bir şey diyeceğim biraz konuyla alakalı ben A1 için yazılacağım yarın ama etrafımdaki insanlar diyorlarki b ehliyeti bekle seneye onu al hem motor ve araba alırsın diyorlar bende tamam lakin A2 nasıl olacak çünkü a bir olmadan olmaz biliyorum yönetmeliği acaba değiştiğinden bden A2 oluyor mu çünkü saçmalık olur bence doğru mu biliyorum.

Yazıdan ceza yiyebilirim yardımcı olursanız sevinirim artık çok sokuldum doğru yazdığım halde.
Yoo, direkt A2 alabiliyorsunuz. Ya da B alıp yükseltebiliyorsunuz. İlla büyün lisansları teker teker almanıza gerek yok. Sadece A ehliyet alırken 2 yıllık A2 lisansı ile 20 yaşında alabiliyorsunuz, ama sıfırdan A lisans alacaksanız 24 yaşında olmanız lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı