A10 7870K sistem oyunlarda performans düşüklüğü

Hepta

Hectopat
Daha fazla  
1500 TL'ye uygun fiyat performans bilgisayarını topladım ve kullanmaya başladım. Çok memnundum. İstediğim oyunları yüksek FPS ile oynayabiliyordum. CS:GO'da aldığım FPS 120 civarındaydı. 2 gün önce Shadow of Mordor oyununu yüklemek istedim. Oyun yüklendikten sonra oyuna girdiğimde 10 FPS aldığımı gördüm. Üzülerek oyunu sildim çünkü oynayamıyordum. Sildikten sonra CS:GO ya girmeye çalıştım ama aldığım FPS 20'ye düşmüştü. İnternetteki yollarına baktım. Fakat hiçbiri bir işe yaramadı. En son aklıma belleklerim 1600 MHz'den 2400 MHz'ye çıkardığımda bir sorun yaşamış olabilir miyim dedim kendi kendime ve overclock ayarlarına girdim. Gerçekten de önceden 2400'e çıkardığım belleklerin hızı otomatikmen 1600 MHz'e düşmüştü. Tekrar 2400 MHz'e çıkardım fakat sorunuma bir çare olmadı. Bir tek CS:GO değil, çoğu oyunda da aynı FPS sorununu almaya başladım. Bu sorunu çözmemin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle APU'nuzun sıcaklığını oyunlarda bir gözden geçirin. Eğer aşır ısınma varsa termal macun yenileyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı