A101 bir kez daha çekme karavan satacak: İşte fiyatı!

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
karavan.webp

A101 gıda dışı ürün çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Uzun süredir hem uygun fiyatlı Android hem de iPhone modellerini raflarına taşıyan zincir market önümüzdeki günlerde yeniden çekme karavan satışına başlayacak. Peki bu karavanın satış fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar!A101 Erba 4.00 çekme karavan satacakA101’in 20 Kasım tarihli Ekstra kataloğunda ERBA üretimi 4.00 çekme karavanın satışa […]

Devamı: A101 bir kez daha çekme karavan satacak: İşte fiyatı!
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

karavan.webp

A101 gıda dışı ürün çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Uzun süredir hem uygun fiyatlı Android hem de iPhone modellerini raflarına taşıyan zincir market önümüzdeki günlerde yeniden çekme karavan satışına başlayacak. Peki bu karavanın satış fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar!A101 Erba 4.00 çekme karavan satacakA101’in 20 Kasım tarihli Ekstra kataloğunda ERBA üretimi 4.00 çekme karavanın satışa […]

Devamı: A101 bir kez daha çekme karavan satacak: İşte fiyatı!
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Walmart'a dönecek galiba, bunca geniş satınalımı nasıl bir gelir gider planlamasına göre yapıyorlar merak ediyorum - harita dağılımına baktığımda alt gelir tabakası ağırlıklı yerdeler fakat oraya gidip karavan alacak müşterinin varlığı kesin, ilginç bir risk dengesi.

Walmart'a dönecek galiba, bunca geniş satınalımı nasıl bir gelir gider planlamasına göre yapıyorlar merak ediyorum - harita dağılımına baktığımda alt gelir tabakası ağırlıklı yerdeler fakat oraya gidip karavan alacak müşterinin varlığı kesin, ilginç bir risk dengesi.
Benimde rahatsız olduğum konu gelen mobilyalar. En az 5 şubeye soruyorum her biri kalmadı diyor. Kardeşim bunlar mağazaya hiç gelmiyor ki kalsın. Mağazaya gelir gelmez eşe dosta ayırıyorlar sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı