A101 neden tarihi geçmiş ürün satıyor?

kaskaya

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Yok
Meslek
Yok
Merhaba, bir 101'e girdim, çikolata, sucuk, yumurta, ayran hepsinin tarihi geçmiş. Aldığım cipsin 2 ay geçmiş gördüm. Sizce neden yapıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bir 101'e girdim, çikolata, sucuk, yumurta, ayran hepsinin tarihi geçmiş. Aldığım cipsin 2 ay geçmiş gördüm. Sizce neden yapıyor?
Elde kalmış ürünleri çöpe atmak yerine rafın önüne koyuyorlar hep. Özellikle böyle ürünleri indirim ile durmadan satarlar ve ölü fiyata geldiği olur. Eğer şikayetçi olursanda değiştiriyorlar hemen, tabi çoğu insan üşengeç olduğu için onlara kar kalıyor.

Oyüzden hemen tüketmeyeceğiniz ürünlerin son kullanma tarihlerini dikkat edin.

Bilerek yapıldığını düşünmüyorum. A101 çok kurumsal bir şirket değil. Genelde mağaza müdürüne bağlı şubenin kalitesi. Mağaza müdürü disiplinliyse bu tarz şeyler nadiren yaşanır. Son tüketim tarihi en yakın olanlar en öne dizilir. Son tüketim tarihi o gün olan ürünler satılmazsa akşam dükkan kapanırken atılır. Eğer denetime falan yakalanırsa yaptırımları oluyor diye biliyorum. Özellikle son tüketim tarihi geçmiş şeylerin satılmamasına özen gösteriliyor.

Ben fotoğraf çekip şikayetçi oluyorum ve ceza kesiyorlar; sadece market değil neresi olursa olsun. ( yaşlıları düşünmüyorlar gözleri görmüyor alıyorlar yazık günah )

Ben fotoğraf çekip şikayetçi oluyorum ve ceza kesiyorlar; sadece market değil neresi olursa olsun. ( yaşlıları düşünmüyorlar gözleri görmüyor alıyorlar yazık günah )

Vallahi ben de yaşlı teyze gördüm gözü görmedi STT geçmiş ürün aldı cidden 101 milleti zehirliyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı