D DorDori Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #1 Riot PIN artık VALORANT ve LoR için kullanılabilecek LoL'e ek olarak VALORANT ve LoR'da Riot PIN dönemi www.leagueoflegends.com Bu linkte satıldığı yazıyor ama bizim evin oradaki zincir marketlere sordum yok diyorlar. Sadece Play Store kodu varmış. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2022
Riot PIN artık VALORANT ve LoR için kullanılabilecek LoL'e ek olarak VALORANT ve LoR'da Riot PIN dönemi www.leagueoflegends.com Bu linkte satıldığı yazıyor ama bizim evin oradaki zincir marketlere sordum yok diyorlar. Sadece Play Store kodu varmış.
367519 Decipat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.684 Çözümler 1 5 Ocak 2022 #2 Migroslardan alabilirsiniz.
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #3 DorDori dedi: Riot PIN artık VALORANT ve LoR için kullanılabilecek LoL'e ek olarak VALORANT ve LoR'da Riot PIN dönemi www.leagueoflegends.com Bu linkte satıldığı yazıyor ama bizim evin oradaki zincir marketlere sordum yok diyorlar. Sadece Play Store kodu varmış. Genişletmek için tıkla... Satış çok olmadığı için getirmıyorlar. Etimesgut'taki A101'ler Netflix kartı dolu. İsteyen alabilir.
DorDori dedi: Riot PIN artık VALORANT ve LoR için kullanılabilecek LoL'e ek olarak VALORANT ve LoR'da Riot PIN dönemi www.leagueoflegends.com Bu linkte satıldığı yazıyor ama bizim evin oradaki zincir marketlere sordum yok diyorlar. Sadece Play Store kodu varmış. Genişletmek için tıkla... Satış çok olmadığı için getirmıyorlar. Etimesgut'taki A101'ler Netflix kartı dolu. İsteyen alabilir.