A101'den alınan Onvo 42 inç TV'de ölü piksel

AyEssEss

Centipat
Daha fazla  
A101'den aldığım TV (Onvo 42') te bir tane ölü pixel var. Sıkıntı olur mu? Ölü pixel çoğalır mı? Değişim falan yapmam gerekiyorsa nasıl yapacağım? Ne yapmam gerekiyor şu an? TV'yi bugün sabah aldım. Şu an açtığımda ölü pixeli fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
A101'den aldığım TV (Onvo 42') te bir tane ölü pixel var. Sıkıntı olur mu? Ölü pixel çoğalır mı? Değişim falan yapmam gerekiyorsa nasıl yapacağım? Ne yapmam gerekiyor şu an? TV'yi bugün sabah aldım. Şu an açtığımda ölü pixeli fark ettim.

Cihaz ile beraber gelen tüm belgeler yanınızda ise aldığınız mağzaya götürün. Çalışanlara sorundan bahsedin ve değişim talebi isteyin.

Hocam A101'den alınan ürünlerde servisin açması gerekiyordu kendiniz açmışsınız, servis bunu sorun edecek büyük ihtimal bende 2 ay önce aldım servisi çağırıp kurulum yaptırdım herhangi bir sorun olsaydı değişim kararı verecekti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı