A101'e gelen USB çoklayıcı alınır mı?

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A7
3050 Tİ
8 GB Ram
Meslek
Video Editör
Merhaba uzun zamandır USB çoklayıcıya ihtiyacım vardı A101'e geldiğini gördüm market ürünlerine güvenmiyorum açıkçası markası Piranha alınır mı?

Merhaba uzun zamandır USB çoklayıcıya ihtiyacım vardı A101'e geldiğini gördüm market ürünlerine güvenmiyorum açıkçası markası Piranha alınır mı?
Alınmaz. Daha önce alıp da bilgisayarına zarar vereni forumda görmüştüm. Muhtemelen o gün o konuyu görmeseydim bende gün içinde alacaktım. İyi ki de almamışım sana da tavsiye etmem.

Alınır ama 4 USB portuda açık ve bir cihaz takılıyken okuma yazma hızı çok çok çok düşecektir.

Oradan Go Smart 128 GB USB bellek aldık PC'ye taktığımız gibi bozuk çıktı hemen iade ettik. Alınmaz.

Ne yalan soyleyeyim ben kablodur biseydir gibi zerzevatlara gereken onemi vermeyip dandik aliyorum fakat tavsiye etmem. İki kurus fazla verip dendigi gibi ugreen vesair almak daha mantikli, ya da ensesi kalin diger markalardan.

Bizdr bir tane hama vardi sanirim, memnunuz daha flas falan yakmadik :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı