Merhaba, A101 sitesi üzerinden telefon aldım lakin telefonun özellikleri beni tatmin etmedi. Gelen kargo içerisinde aynen şöyle yazıyordu, güvenlik bandrolü açılmış ürünlerin iadesi satılabilirliğini yitirdiğinden bulunmamaktadır. Telefondan cidden hiç memnun değilim ve iade etmek istiyorum, ne yapabilirim?
Merhaba, A101 sitesi üzerinden telefon aldım lakin telefonun özellikleri beni tatmin etmedi. Gelen kargo içerisinde aynen şöyle yazıyordu, güvenlik bandrolü açılmış ürünlerin iadesi satılabilirliğini yitirdiğinden bulunmamaktadır. Telefondan cidden hiç memnun değilim ve iade etmek istiyorum, ne yapabilirim?
Ülkemizde zincir marketler her hafta çıkan aktüel bültenlerinde elektronik ürünlere de yer veriyor. Özellikle A101 her perşembe yaptığı indirimlerde mutlaka elektronik ürünlere de yer veriyor. Uygun fiyatlı bu elektronik ürünler çoğu müşterinin dikkatini çekmeyi başarıyor. Bu noktada A101’den...
Eğer Sim kart takmadıysanız ve etkinleştirmediyseniz koşulsuz şekilde yasal sınırlarda (14 gün olması lazım) iade edebilirsiniz ancak eğer bunlardan birisini bile yapmışsanız maalesef, yeni telefonunuz hayırlı olsun.