Suxap0 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 421 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, powerbank satın aldım ve yanında gelen 15-20 santimetrelik kablo telefonumun şarj soketi farklı olduğu için uymadı. Acaba Samsung A12 telefonuma uygun soketli kısa şarj kablosu bulma şansım var mı?
Arkadaşlar, powerbank satın aldım ve yanında gelen 15-20 santimetrelik kablo telefonumun şarj soketi farklı olduğu için uymadı. Acaba Samsung A12 telefonuma uygun soketli kısa şarj kablosu bulma şansım var mı?
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #2 Amazon.com.tr
KuoNN Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 22 Temmuz 2021 #3 Aynı ürünün Micro USB olanını kullanıyorum. Fiyatına göre çok kaliteli. Ugreen Örgülü USB Type-C Şarj ve Data Kablosu 25 Cm, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen Örgülü USB Type-C Şarj ve Data Kablosu 25 Cm, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Amazon.com.tr
Aynı ürünün Micro USB olanını kullanıyorum. Fiyatına göre çok kaliteli. Ugreen Örgülü USB Type-C Şarj ve Data Kablosu 25 Cm, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar Ugreen Örgülü USB Type-C Şarj ve Data Kablosu 25 Cm, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Amazon.com.tr