A15 FA507RE-HN049 laptopta DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası

murakami

Centipat
Daha fazla  
ASUS TUF Gaming A15 FA507RE-HN049 laptop şarjı bitip kapandıktan sonra tekrar açtım 2 saniye geçmeden donuyor ve yeniden başlıyor. 2 kapanıştan sonra mavi ekran verdi. Şu an her açılışta aynı durum.

Minidump

güvenli modda ekran kartı ve ses driverlarını kaldırmayı falan denedim yeniden başlattıktan bir süre sonra yine aynısı oldu. format attım windows update ve my asus uygulamasında gözüken güncellemeleri yükledim birde asus sitesinden amd chipset driverını yükledim. herşey iyi gibiydi sonra armoury crate yükledim onunla ilgisi var mıdır bilmiyorum ama programı açarken tekrar dondu ve yine mavi ekran verdi. bu sefer "System thread exception not handled" yazıyor.

minidump2

Son düzenleme:
Laptop 2022 bir model olduğu için üretici sitesinde Windows 10 için sürücü desteği sunulmamış, Windows 11 için sürücü desteği sunmuşlar. Sorunun kaynakları ise MediaTek sürücüsü ve Audbus (ses) sürücüsü. Bu sürücüleri bulup güncelleyebilirsiniz ya da Windows 11 geçebilirsiniz.

Laptop 2022 bir model olduğu için üretici sitesinde Windows 10 için sürücü desteği sunulmamış, Windows 11 için sürücü desteği sunmuşlar. Sorunun kaynakları ise MediaTek sürücüsü ve Audbus (ses) sürücüsü. Bu sürücüleri bulup güncelleyebilirsiniz ya da Windows 11 geçebilirsiniz.

Windows 11 kullanıyorum zaten hocam. minidump dosyasında Windows 10 diye gördüm bende ama neden öyle bilmiyorum. geçen gün lisans anahtarı alıp etkinleştirdim Windowsu. onunla alakalı olabilir mi?

Windows 11 kullanıyorum zaten hocam. minidump dosyasında Windows 10 diye gördüm bende ama neden öyle bilmiyorum. geçen gün lisans anahtarı alıp etkinleştirdim Windowsu. onunla alakalı olabilir mi?
O halde bu sürücüleri kurun:

hocam bunları yükledim daha sonra My Asus üzerinden Wlan driverına da güncelleme gözüküyordu. baktım asus sitesinde de aynı versiyon var en son. onu yükledim yeniden başlatırken yine mavi ekran verdi. güvenli modda açınca wlan driverında eski sürücüye dön seçeneği aktif değildi. şimdi tekrar format attım ve sadece Windows update in bulduğu güncellemeleri yaptım korkuyorum açıkçası tekrar driver yüklemeye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı