A15 ışık sızması nasıl düzeltilir?

fuatbeğ

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 2 aydır Galaxy A15 kullanıyorum, ve güneş altına çıkmadığım sürece asla ekran parlaklığını 30'un üstünde çıkarmam, telefonu daima karanlık modda kullanıyorum ve duvar kâğıdımda tamamen kapkaranlık, fakat her zaman fark ediyorum ki, özellikle çentik etrafından ve ekranın kenarlarından acayip bir ışık sızması ve parlaklık var, kenarlar pas parlak duruyor, her gece yatmadan önce telefonu tamamen kapatıyorum belki azalır vesaire diye, sürekli ekran parlaklığı az tutuyorum, bu sorunu nasıl çözebilirim? Sinirimi bozuyor.

Merhaba hocam, hiçbir değişiklik yapılmadı, kutunun açılışını bile ben yaptım ve Samsung bayiisinden satın aldım.

Peki sizce kronik mi?
Hocam ilk sahibi olduğunuzu söylüyorsunuz bu yüzden ekran değişimi söz konusu olamaz, genelde beceriksiz tamirciler tarafından takılan yan sanayi ekranlar kasaya tam oturtulamadığı için bu sorun meydana gelir eski bir tamirci olarak ilk aklıma bu gelmişti. Garantisinin devam ettiğini tahmin ediyorum bu yüzden en mantıklısı servise göndermek. Nette biraz daha araştırma yapacağım bununla ilgili ama biraz daha detay verir misiniz? Hatta bir fotoğraf da eklerseniz iyi olur.

Hocam ilk sahibi olduğunuzu söylüyorsunuz bu yüzden ekran değişimi söz konusu olamaz, genelde beceriksiz tamirciler tarafından takılan yan sanayi ekranlar kasaya tam oturtulamadığı için bu sorun meydana gelir eski bir tamirci olarak ilk aklıma bu gelmişti. Garantisinin devam ettiğini tahmin ediyorum bu yüzden en mantıklısı servise göndermek. Nette biraz daha araştırma yapacağım bununla ilgili ama biraz daha detay verir misiniz? Hatta bir fotoğraf da eklerseniz iyi olur.

Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim hocam, merak ettiğim bir şey var, bu kronik bir sorun mu?
Detay vermek istersem;
Çentik etrafı ve ekranın üst terafındaki çerçeve kenarlarında düz bir çizgi var ve bu parlak çizgi çentiğin etrafından dolaşarak bütün ekranın kenarlarına yayılıyor.

Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim hocam, merak ettiğim bir şey var, bu kronik bir sorun mu?
Detay vermek istersem;
Çentik etrafı ve ekranın üst terafındaki çerçeve kenarlarında düz bir çizgi var ve bu parlak çizgi çentiğin etrafından dolaşarak bütün ekranın kenarlarına yayılıyor.
Batarya şişmesi sonucu ekran kalkması da aklıma gelmiyor değil. Yetkili servise göstermenizi tavsiye ediyorum ama sakın ha telefoncuya vermeyin. Cihaz ne kadardır size bu arada?

Anlattığınıza istinaden bunun ekran kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum ancak bu anladığım kadarıyla kronik bir sorunu değil çünkü farklı sitelerde yaptığım araştırmalarda bu soruna rastlamadım. Garantiniz devam ediyorsa servis ile iletişime geçmenizi öneririm.

Son düzenleme:
Anlattığınıza istinaden bunun ekran kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum ancak bu anladığım kadarıyla kronik bir sorunu değil çünkü farklı sitelerde yaptığım araştırmalarda bu soruna rastlamadım. Garantiniz devam ediyorsa servis ile iletişime geçmenizi öneririm.

Işık artık şerit değil, tamamen kenar kısımları pasparlak görünmeye başladı ve bu özellikle gri renkte belli oluyor, yardımınız için sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı