AhmetAktasaa Femtopat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Selamın aleyküm. Oppo A16'nın şifresini unuttum. Recovery mode'dan format atarken de ekran şifresini istiyor. Telefon uçak modunda kaldığı için mail adresime de şifre sıfırlama mesajı gönderemiyorum. Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?
Selamın aleyküm. Oppo A16'nın şifresini unuttum. Recovery mode'dan format atarken de ekran şifresini istiyor. Telefon uçak modunda kaldığı için mail adresime de şifre sıfırlama mesajı gönderemiyorum. Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı?
Uxhsx Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 196 26 Ağustos 2023 #2 Google hesabının şifresini hatırlıyor musun? Artı 0 Eksi
KS KS AhmetAktasaa Femtopat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #3 Uxhsx dedi: Google hesabının şifresini hatırlıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum gmail yerine başka bir yöntem biliyor musun? Artı 0 Eksi
Uxhsx dedi: Google hesabının şifresini hatırlıyor musun? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum gmail yerine başka bir yöntem biliyor musun?