A2 ehiyeti almak ne kadar sürüyor?

Hasan kamil

Decapat
Yer
samsun
Daha fazla  
Meslek
Opet Pompa Görevlisi
Selamünaleyküm eylül ayı için A2 ehliyete yazıldım. B ehliyetim var. Sadece direksiyon dersi ve sınavına gireceğim. Bugün kursa sordum direksiyon dersi ve sınavı Ekim ayınca olacak dediler. Çok fazla değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm eylül ayı için A2 ehliyete yazıldım. B ehliyetim var. Sadece direksiyon dersi ve sınavına gireceğim. Bugün kursa sordum direksiyon dersi ve sınavı Ekim ayınca olacak dediler. Çok fazla değil mi?

Zaten ehliyet almak toplamda 2-2.5 ay sürüyor. Teorik derslere ve sınava girmeyeceğin için seni Ekim'de çağırmışlar. Ekim sonundada direksiyon sınavı olur diye düşünüyorum.

Hocam aynı sorunu bende yaşıyorum b ehliyetini aldım sıra A2'ye geldiğinde hoca yetişmez dedi eylül'ün sonuna. Normalde zaten teorik sınavı geçtim ve ona rağmen Max 5-6 hafta sürmesi gerekiyor A2 ehliyet alınması.

Çok saçma araları çok fazla ve her ay sınav neden yok onu anlamıyorum bende zaten ehliyet var neden ehliyeti olmayanlarla aynı bekliyorum.

Bu yıl A2 ehliyetimi aldım, B ehliyetim varken.

Zaten bir ehliyetim olduğundan yazılı sınavdan muaf tutuldum, ilk dersim ile direksiyon sınavım arasında 1 ay yok. Ne kadar kısa sürede alacağınız sınav tarihine bağlı.

Bu arada benim sınavda yetişti sınav tarihini hallettik bu ay sonu olucağım sınav tarihini istediğin zamana koyabiliyorsun tabii yoğunluğa bağlı :D

Bu arada benim sınavda yetişti sınav tarihini hallettik bu ay sonu olucağım sınav tarihini istediğin zamana koyabiliyorsun tabii yoğunluğa bağlı :D

Benim de yetişti çok şükür 27 Eylül'de sınav 20'sinde derslerim başlıyor ben motoru bile aldım sıfır sürüyorum Pulsar ns 200 ug 2 debriyaja alıştım zorlanmam diye düşünüyorum sınavdada ama kurstaki motor kötü Yuki Forza 170.

Bu yıl A2 ehliyetimi aldım, b ehliyetim varken.

Zaten bir ehliyetim olduğundan yazılı sınavdan muaf tutuldum, ilk dersim ile direksiyon sınavım arasında 1 ay yok. Ne kadar kısa sürede alacağınız sınav tarihine bağlı.

Erkene aldılar şimdi 27'sinde sınav var.

Benim de yetişti çok şükür 27 Eylül'de sınav 20'sinde derslerim başlıyor ben motoru bile aldım sıfır sürüyorum Pulsar ns 200 ug 2 debriyaja alıştım zorlanmam diye düşünüyorum sınavdada ama kurstaki motor kötü Yuki Forza 170.

Erkene aldılar şimdi 27'sinde sınav var.

Ben 125 likle başlayacağım NS125 düşünüyorum hadi bakalım.

Hayırlısı kazasız belasız inşallah.

Reis 125'lik almamaya karar verdim İstanbul trafiğinde sıkıntı olur diye o yüzden bende NS200 bakıyorum ug pahalı olduğundan ABS versiyonuna bakacağım. Bir de bir sorum olacak motordan memnun musun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı