Yakın zamanda A2 ehliyeti alacağım ve hemen ilk motorumu almak istiyorum. Boyum 170 cm, kilom 72. TVS Raider 125 düşünüyorum ama aklımın bir köşesinde RS200 da var. Sizce nasıl bir başlangıç yapmalıyım? (hangisini alırsam sıfır alacağım.)
Bence ilk motor için Drift L en iyisi bu bütçede. Kronik problemleri olsa da düşünce her yerde parçası bulunabiliyor. Parçaları da Raider kadar pahalı değil. Az biraz sürersiniz, sonra satarsınız zaten 125'lik süren herkes bir süre sonra sıkılıyor.
Bence ilk motor için Drift L en iyisi bu bütçede. Kronik problemleri olsa da düşünce her yerde parçası bulunabiliyor. Parçaları da Raider kadar pahalı değil. Az biraz sürersiniz, sonra satarsınız zaten 125'lik süren herkes bir süre sonra sıkılıyor.
Ben Raider al diye bir şey demedim hocam. Ama drift l A2 için değecek bir motor değil. En fazla A1 ehliyetli yakışıklı motor isteyen liseli gençlerin kullandığı motor kendisi.
Ben Raider al diye bir şey demedim hocam. Ama Drift L A2 için değecek bir motor değil. En fazla A1 ehliyetli yakışıklı motor isteyen liseli gençlerin kullandığı motor kendisi.
Ben yine de Drift L'den başlamasını önerirdim. Daha önce hiç motor kullanmamış belli. 250'lik sürecek sonra kız görecek gaza basacak taklaya gelecek. 125'lik olunca yine biraz gitmediği için kurtarabilir.
Ben yine de Drift L'den başlamasını önerirdim. Daha önce hiç motor kullanmamış belli. 250'lik sürecek sonra kız görecek gaza basacak taklaya gelecek. 125'lik olunca yine biraz gitmediği için kurtarabilir.