A3 1.6 TDI antifriz seviyesi normal mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Günaydın. 2 gün önce yetkili serviste antifriz ve saf su değiştirildi. Sabah ilk çalıştırmadan önce bir kontrol edeyim dedim, seviye ekteki fotoğraftaki gibi. Gözüme biraz az geldi, bir sıkıntı olur mu?

Dosya Ekleri

• 20251114_092820.jpg
    20251114_092820.jpg
    148,9 KB · Görüntüleme: 19
Günaydın. 2 gün önce yetkili serviste antifriz ve saf su değiştirildi. Sabah ilk çalıştırmadan önce bir kontrol edeyim dedim, seviye ekteki fotoğraftaki gibi. Gözüme biraz az geldi, bir sıkıntı olur mu?

Değil suyu boşlatım yenisi koyduktan sonra devirdaim yaptırmadan teslim etmişler devirdaim yapınca azalmış eklemeniz lazım.

Ekleme yapmalısınız. Kaçak olmadığından emin olun, ekleme işlemini motor tamamen soğukken yapın.

Böyle de kullanabilirsiniz. Minimum yazısının üstünde olduğu sürece bir sıkıntı olmaz.

Saf su alın benzinlikten üzerine ekleyin yukarıdaki arkadaşın dediği gibi devirdaim yapmadan teslim etmişler ayrıca böyle bir amatörlüğü nasıl yapmışlar?

Yanıtlarınız için teşekkür ederim. İlk defa böyle bir durumla karşılaştığım için şahsen ne yapacağımı pek bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı