A320 anakart BIOS güncel gelir mi?

Barış Zafer

Kilopat
Gigabyte'ın anakartını almak istiyorum, 3. nesil işlemci takacağım ama BIOS Update nasıl gelir bilmiyorum. Eski gelirse BIOS görüntüsünün gelmeyeceğini biliyorum. İşlemciler çıkmasının üzerinden zaman geçtiği için güncel gelebilir mi fabrikasyon olarak?

Anakart:

Son düzenleyen: Moderatör:
En son üretilen modeller Ryzen 3000 serisine hazır bir şekilde geliyor. Satıcıya sorun, kutunun üzerinde şu logo varsa işlemcinizi takıp kullanabilirsiniz.
3000.png

MSI'ın Max serisi anakartları, 3. nesil Ryzen işlemciler için BIOS güncellemesi yapılmış halde satılıyor.

Çok büyük ihtimalle BIOS güncel. Ben de B450 S2H aldığım zaman üzerinde "3000 Ready" ibaresi bulunuyordu.
En son üretilen modeller Ryzen 3000 serisine hazır bir şekilde geliyor. Satıcıya sorun, kutunun üzerinde şu logo varsa işlemcinizi takıp kullanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 543269
MSI'ın Max serisi anakartları, 3. nesil Ryzen işlemciler için BIOS güncellemesi yapılmış halde satılıyor.

verdiğiniz cevaplar için teşekkürler :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı