A320-M S2H çok mu kötü?

Yer
Bursa
20 gün önce A320-M S2H ve Ryzen 5 1600 AF sistem sipariş ettim. Sistemi alırken B450-M S2H yoktu fakat bugün eklenmiş, bir eksi olarak da 1600 AF kalkmış, 1200 AF var. Sizce benim aldığım mı daha avantajlı olur yoksa her türlü B450 olan mı? Fiyat farkı da var tabii ki ben 3500TL'ye aldım.

Sipariş ettiyseniz değiştiremezler. Değiştirme olayı olduysa para iadesi istemelisiniz. Ekstra olarak 1600 AF her koşulda daha iyi. A320-M serisi giriş seviyesi anakartları. Yani geleceğe dönük değil. 2 adet ram slotu mevcut sadece. Geliştirmeyi düşünüyorsanız B450 daha iyi.
Güncelleme: B450'de de 2 adet slot bulunmaktaymış. A320-M serisi performans olarak daha iyi olduğu için o tercih edilmeli.

Sipariş ettiyseniz değiştiremezler. Değiştirme olayı olduysa para iadesi istemelisiniz. Ekstra olarak 1600 AF her koşulda daha iyi. A320-M serisi giriş seviyesi anakartları. Yani geleceğe dönük değil. 2 adet ram slotu mevcut sadece. Geliştirmeyi düşünüyorsanız B450 daha iyi.
Sanırım sizle aynı sistemi aldık. Memnun musunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı