True23 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 256 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #1 Nasıl takabilirim? Taktım ama uymadı sanırsam. SSD okumadı. SSD: PNY CS900. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2023
Çözüm T T the Prodigy 18 Nisan 2023 True23 dedi: Böyle birşey yazıyor. Kurulu. Genişletmek için tıkla... GPT seçip tamam bas, sonra da aşağıdan sağ tıklayıp yeni birim seçeneğine bas.
True23 dedi: Böyle birşey yazıyor. Kurulu. Genişletmek için tıkla... GPT seçip tamam bas, sonra da aşağıdan sağ tıklayıp yeni birim seçeneğine bas.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 18 Nisan 2023 #2 Disk yönetimine girip fotoğraf atar mısın? Güç kablosunu ve SATA kablosunu taktın mı? Artı 0 Eksi
KS KS True23 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 256 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #3 William_Butcher dedi: Disk yönetimine girip fotoğraf atar mısın? Güç kablosunu ve SATA kablosunu taktın mı? Genişletmek için tıkla... Taktım hocam. Artı 0 Eksi
William_Butcher dedi: Disk yönetimine girip fotoğraf atar mısın? Güç kablosunu ve SATA kablosunu taktın mı? Genişletmek için tıkla... Taktım hocam.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 18 Nisan 2023 #4 True23 dedi: Taktım hocam. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı bekliyorum. Windows kurulu değilse BIOS'tan bakabilirsiniz. Artı 0 Eksi
True23 dedi: Taktım hocam. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı bekliyorum. Windows kurulu değilse BIOS'tan bakabilirsiniz.
KS KS True23 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 256 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #5 Böyle birşey yazıyor. William_Butcher dedi: Fotoğrafı bekliyorum. Windows kurulu değilse BIOS'tan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurulu. William_Butcher dedi: Fotoğrafı bekliyorum. Windows kurulu değilse BIOS'tan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Resimi yükledim yukarıda. Artı 0 Eksi
Böyle birşey yazıyor. William_Butcher dedi: Fotoğrafı bekliyorum. Windows kurulu değilse BIOS'tan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kurulu. William_Butcher dedi: Fotoğrafı bekliyorum. Windows kurulu değilse BIOS'tan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Resimi yükledim yukarıda.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 18 Nisan 2023 #6 True23 dedi: Böyle birşey yazıyor. Kurulu. Genişletmek için tıkla... GPT seçip tamam bas, sonra da aşağıdan sağ tıklayıp yeni birim seçeneğine bas. Artı 0 Eksi Çözüm
True23 dedi: Böyle birşey yazıyor. Kurulu. Genişletmek için tıkla... GPT seçip tamam bas, sonra da aşağıdan sağ tıklayıp yeni birim seçeneğine bas.
KS KS True23 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 256 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #7 İkinci SSD olarak taktım hocam. Bu SSD'de oyunlarım ve windows var oyunları silmeden diğer SSD'ye windows kurulabilirmi? William_Butcher dedi: GPT seçip tamam bas, sonra da aşağıdan sağ tıklayıp yeni birim seçeneğine bas. Genişletmek için tıkla... GPT seçtim. Artı 0 Eksi
İkinci SSD olarak taktım hocam. Bu SSD'de oyunlarım ve windows var oyunları silmeden diğer SSD'ye windows kurulabilirmi? William_Butcher dedi: GPT seçip tamam bas, sonra da aşağıdan sağ tıklayıp yeni birim seçeneğine bas. Genişletmek için tıkla... GPT seçtim.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 18 Nisan 2023 #8 True23 dedi: İkinci SSD olarak taktım hocam. Bu SSD'de oyunlarım ve windows var oyunları silmeden diğer SSD'ye windows kurulabilirmi? GPT seçtim. Eki Görüntüle 1744858 Genişletmek için tıkla... Windows'u kurarsınız sonra Steam'den oyunları taşırsınız. Tamamını taşıyınca diğerini sıfırlarsınız. Artı 0 Eksi
True23 dedi: İkinci SSD olarak taktım hocam. Bu SSD'de oyunlarım ve windows var oyunları silmeden diğer SSD'ye windows kurulabilirmi? GPT seçtim. Eki Görüntüle 1744858 Genişletmek için tıkla... Windows'u kurarsınız sonra Steam'den oyunları taşırsınız. Tamamını taşıyınca diğerini sıfırlarsınız.
KS KS True23 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 256 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #9 Oldu hocam. William_Butcher dedi: Windows'u kurarsınız sonra Steam'den oyunları taşırsınız. Tamamını taşıyınca diğerini sıfırlarsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocamda bu SSD neden 447GB 480 olması gerekiyor. İçinde Windows yok. Elimde USB bellek var Windows'u neye göre kuracak bu hangi SSD'ye kuracak? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
Oldu hocam. William_Butcher dedi: Windows'u kurarsınız sonra Steam'den oyunları taşırsınız. Tamamını taşıyınca diğerini sıfırlarsınız. Genişletmek için tıkla... Anladım hocamda bu SSD neden 447GB 480 olması gerekiyor. İçinde Windows yok. Elimde USB bellek var Windows'u neye göre kuracak bu hangi SSD'ye kuracak?
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 18 Nisan 2023 #10 True23 dedi: Oldu hocam. Anladım hocamda bu SSD neden 447GB 480 olması gerekiyor. İçinde Windows yok. Elimde USB bellek var Windows'u neye göre kuracak bu hangi SSD'ye kuracak? Genişletmek için tıkla... Normal. Over Provisioning işlemine bakabilirsin, stok olarak %7'si Over Provisioning'e ayrılmış olarak geliyor. SSD'nin yavaşlamasını engelliyor denilebilir kısaca. O alanı geri alamıyorsunuz sanırım. Artı 0 Eksi
True23 dedi: Oldu hocam. Anladım hocamda bu SSD neden 447GB 480 olması gerekiyor. İçinde Windows yok. Elimde USB bellek var Windows'u neye göre kuracak bu hangi SSD'ye kuracak? Genişletmek için tıkla... Normal. Over Provisioning işlemine bakabilirsin, stok olarak %7'si Over Provisioning'e ayrılmış olarak geliyor. SSD'nin yavaşlamasını engelliyor denilebilir kısaca. O alanı geri alamıyorsunuz sanırım.