burakcnnar Centipat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #1 Anakart bu, 1 tane egzoz fan var oda PSU'dan gelen 4 pinli Molex tarzı kabloya bağlı. Bu anakarta RGB fanlar nasıl bağlayacağım?
Anakart bu, 1 tane egzoz fan var oda PSU'dan gelen 4 pinli Molex tarzı kabloya bağlı. Bu anakarta RGB fanlar nasıl bağlayacağım?
KS KS burakcnnar Centipat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #11 erme dedi: Genelde tüm kontrolcülerin misyonu aynıdır. "RGB kontrolcü" diye aratarak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet aynı fakat benim anakarta uygun olanları bulamıyorum. Artı 0 Eksi
erme dedi: Genelde tüm kontrolcülerin misyonu aynıdır. "RGB kontrolcü" diye aratarak bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet aynı fakat benim anakarta uygun olanları bulamıyorum.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 4 Ekim 2021 #12 burakcnnar dedi: Evet aynı fakat benim anakarta uygun olanları bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... RGB kontolcünün anakartla uyumlu olması gerekmez. Zaten anakartınıza takılmıyor. Kontrolcünün kumandası ile kulanacaksınız. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2021 Artı 0 Eksi
burakcnnar dedi: Evet aynı fakat benim anakarta uygun olanları bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... RGB kontolcünün anakartla uyumlu olması gerekmez. Zaten anakartınıza takılmıyor. Kontrolcünün kumandası ile kulanacaksınız.
KS KS burakcnnar Centipat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #13 erme dedi: RGB kontolcünün anakartla uyumlu olması gerekmez. Zaten anakartınıza takılmıyor. Kontrolcünün kumandası ile kulanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Gücü nereden alıyor. Artı 0 Eksi
erme dedi: RGB kontolcünün anakartla uyumlu olması gerekmez. Zaten anakartınıza takılmıyor. Kontrolcünün kumandası ile kulanacaksınız. Genişletmek için tıkla... Gücü nereden alıyor.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 4 Ekim 2021 #14 burakcnnar dedi: Gücü nereden alıyor? Genişletmek için tıkla... SATA Power veya MOLEX kablosundan. Artı 0 Eksi