B ByTurk Picopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 145 15 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar anakartım bu A320M PRO-VD PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Россия. En iyi performans alabilecek şekilde SSD mi nasıl takarım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2020
Arkadaşlar anakartım bu A320M PRO-VD PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Россия. En iyi performans alabilecek şekilde SSD mi nasıl takarım?
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.231 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 15 Ekim 2020 #2 Anakartınızın sanırım NVMe desteği yok o yüzden SATA 3 portuna bağlayacağınız herhangi bir SSD alarak kullanabilirsiniz. Kalite bakımından genellikle Samsung Pro veya Evo serisi öneriliyor forumda bütçenize göre bakın derim.
Anakartınızın sanırım NVMe desteği yok o yüzden SATA 3 portuna bağlayacağınız herhangi bir SSD alarak kullanabilirsiniz. Kalite bakımından genellikle Samsung Pro veya Evo serisi öneriliyor forumda bütçenize göre bakın derim.
Djibril Cisse Decapat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 425 Çözümler 3 21 Ocak 2022 #3 ByTurk dedi: Arkadaşlar anakartım bu A320M PRO-VD PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Россия. En iyi performans alabilecek şekilde SSD mi nasıl takarım? Genişletmek için tıkla... Anakartınıza takacağınız bu kart ile nvme sdd kullanabilirsiniz...
ByTurk dedi: Arkadaşlar anakartım bu A320M PRO-VD PLUS | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Россия. En iyi performans alabilecek şekilde SSD mi nasıl takarım? Genişletmek için tıkla... Anakartınıza takacağınız bu kart ile nvme sdd kullanabilirsiniz...