A320M PRO-VH PLUS USB girişlerini bir süre sonra algılamıyor

xurnashaken

Centipat
RAM
8 GB GSKILL RIPJAWS
SSD veya HDD modeli
SanDisk 120GB ve 1TB 7200 RPM WD HDD
Ekran kartı
GTX 1050 Ti
Anakart
A320M PRO-VH PLUS
İşlemci
AMD R3 1200
2 hafta kadar öncesinde masaüstü bilgisayarımın başında otururken kulaklım kulağımda kalkmaya çalıştım, kulaklık jaktan çıkmak yerine kasayı çekti ve kasa olduğu yerde zıpladı. Zıpladıktan sonra klavye mouse, ekran, kulaklık hepsi PC tarafından algılanmamaya başladı.

Bilgisayara reset attım ekran çalıştı fakat bu sefer de açıldıktan sonra takılan USB'leri algılamamaya başladı. Üzerinden 1 hafta kadar geçti. Şimdi baktığımda çalışmadan önce takınca USB'lerde sıkıntı olmuyor çalıştıktan sonra da bir süreliğine sıkıntısız tak çıkar yapabiliyorum fakat üzerinden yarım saat kadar geçtiği zaman tak çıkar yaptığım aygıtlar algılanmıyor.

Denemek için klavyeyi çıkartıp sorunun olmasını bekledim klavye taktığımda çalışmamaya başlayınca Aygıt Yöneticisi'nden donanım değişikliklerini tara yaptım ve klavye geri geldi fakat kalıcı bir çözüm olmuyor. Üstelik donanım değişikliklerini tara yaptıktan sonra klavyeyi tak çıkar yaptığım zaman klavyenin ışıkları gecikmeli geliyor. Konu hakkında internet üstünde çözüm aradım fakat bulmadım.

Bu arada fare,klavye ve kulaklığı başka bilgisayarımda aktif kullanıyorum sıkıntı onlardan değil eminim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı