https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/a320
Buradan kurdum. Chipset driverı doğru mu kurmuşum?
Buradan kurdum. Chipset driverı doğru mu kurmuşum?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam anakartın sitesinde kini kursak bir değişiklik olur mu? Daha mı stabildir? Onu denemek istiyorum bir de. Chipset sürücüsünü yüklerken SATA sürücüsünü kurmuyor, standart AHCI kalması iyi midir? Yani Windows'un kendi sürücüsü.Doğru.
Şey hocam SATA sürücüsü Microsoft'un mu daha iyi yoksa AMD'nin mi? Chipseti kurarken kendisi otomatik kurmuyor kendim manuel olarak aygıt yöneticisinden yüklemem gerekli.Diğer sürücüler RAID için.
Chipset sürücüsü chipset üreticisinin sitesinden indirip kurmak daha iyi, fakat bence her zaman önce eski sürücü güvenli mod'da kaldırılır.
IDE ATA/ATAPI olan. Onu genişletin, be de standart AHCI yazıyor. AMD nin kini manuel yükleyince AMD SATA Controller oluyor.Tam olarak hangisi?
Eki Görüntüle 497786
Chipset sürücüsünü kurunca onu kurmuyor. Kendimiz manuel kurmamız gerek. Yükleyici kurmuyorsa AMD nin bir bildiği mi var acaba? Ya da Microsoft un kendi sürücüsü mü kalsa daha iyi.AMD onlar için ayrı bir sürücü paketi çıkarmamış Chipset sürücüsünün içinde olma ihtimali olabilir, çıkardığı 2 sürücü ve 1 kurulum dosyası var, Chipset sürücüsü hariç diğerleri RAID için gerekli kurulum dosyası ve sürücüsü.
Eki Görüntüle 497791
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.