RunCanstr Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #11 UFUK GAME dedi: Bende arada stabil oluyor ama genelde dediğim durum oluyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Game booster plus kullanıyormusun
UFUK GAME dedi: Bende arada stabil oluyor ama genelde dediğim durum oluyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Game booster plus kullanıyormusun
UFUK GAME Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2023 #12 RunCanstr dedi: Game booster Plus kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet. Castlevania dedi: Normal bir sıcaklık ancak bataryası mı işlemci mi? Genişletmek için tıkla... İşlemci sıcaklığı galiba batarya 33 dercelerde kontrol ettim. Airi dedi: GoS'u kapatabilirsiniz. Daha yüksek sıcaklıklara ulaşır ama biraz daha geç FPS düşer. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl kapatabilirim? Arkadaşlar benim perf Z sağlıklı çalışmıyor oyunda FPS'i 15 yapıyorum geriden geliyor ve 15 yaptığımda 30 gösteriyor ben bir şey anlamadım bu işten. Airi dedi: GoS'u kapatabilirsiniz. Daha yüksek sıcaklıklara ulaşır ama biraz daha geç fps düşer. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatabilirim Son düzenleme: 31 Ağustos 2023
RunCanstr dedi: Game booster Plus kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet. Castlevania dedi: Normal bir sıcaklık ancak bataryası mı işlemci mi? Genişletmek için tıkla... İşlemci sıcaklığı galiba batarya 33 dercelerde kontrol ettim. Airi dedi: GoS'u kapatabilirsiniz. Daha yüksek sıcaklıklara ulaşır ama biraz daha geç FPS düşer. Genişletmek için tıkla... Onu nasıl kapatabilirim? Arkadaşlar benim perf Z sağlıklı çalışmıyor oyunda FPS'i 15 yapıyorum geriden geliyor ve 15 yaptığımda 30 gösteriyor ben bir şey anlamadım bu işten. Airi dedi: GoS'u kapatabilirsiniz. Daha yüksek sıcaklıklara ulaşır ama biraz daha geç fps düşer. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatabilirim