A34 FPS düşüşü

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3470 4.0 GHZ O.C -SAPPHIRE NITRO+ RX 580-16 GB RAM-GIGABYTE GA-Z77X-UD3H-240+120 SSD SNOWMAN M200 600W +80 PSU
İPHONE 6S 64 GB
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar PUBG Mobile indirdim arkadaşlarla arada girmek için 90 FPS oynuyorum fakat 15 20 dakika sonra FPS 40'a düşüyor. Ana ekrana geldikten sonra tekrar 90 FPS oluyor. Telefonda genel anlamda hiç performans sorunu yaşamadım memnunum bu sorun neden kaynaklı ısınma problemi yok.

Arkadaşlar PUBG Mobile indirdim arkadaşlarla arada girmek için 90 FPS oynuyorum fakat 15 20 dakika sonra FPS 40'a düşüyor. Ana ekrana geldikten sonra tekrar 90 FPS oluyor. Telefonda genel anlamda hiç performans sorunu yaşamadım memnunum bu sorun neden kaynaklı ısınma problemi yok.
Bende öyle bir problem yok sabit 90 alıyorum. Geçende birinde böyle problem vardı. Neden böyle anlamadım min 2-3 saat oynuyorum

Bende öyle bir problem yok sabit 90 alıyorum. Geçende birinde böyle problem vardı. Neden böyle anlamadımmin 2-3 saat oynuyorum.

Dün yazılım güncellemesi geldi yaptım öncesinde yoktu.

Hocam Samsung'ların kronik sorunu.
Game Launcher'a girin. Daha fazla'ya basın. Game Booster'a basın. Aşağı kaydırıp Labs'a basın. Karşınıza çıkan 'Alternatif oyun performansı yönetimi' seçeneğini aktif hale getirin. Sorun düzelecek.

Böyle yapmasının sebebi işlemci ısınınca cihaz kendini sınırlıyor. Samsung sağolsun.

Hocam Samsung'ların kronik sorunu.
Game Launcher'a girin. Daha Fazla'ya basın. Game Booster'a basın. Aşağı kaydırıp Labs'a basın. Karşınıza çıkan 'alternatif oyun performansı yönetimi' seçeneğini aktif hale getirin. Sorun düzelecek.

Böyle yapmasının sebebi işlemci ısınınca cihaz kendini sınırlıyor. Samsung sağ olsun.

Hocam sorunu çözdüm 120 FPS yapmak için öneriniz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı