A34 günümüz için yeterli midir?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa.
Şu an kullandığım telefon A23 ve gerçekten arayüzde bile donmalar ve kasmalar oluyor. Bir tanıdığım bana telefon olarak A34 verecek. A23 de yaşadığım sorunları A34 de yaşar mıyım? Genel olarak bazı Supercell oyunlari ve Instagram vb. şeylere bakıyorum. (telefon 8 GB RAM)

Şu an kullandığım telefon A23 ve gerçekten arayüzde bile donmalar ve kasmalar oluyor. Bir tanıdığım bana telefon olarak A34 verecek. A23 de yaşadığım sorunları A34 de yaşar mıyım? Genel olarak bazı Supercell oyunlari ve Instagram vb. şeylere bakıyorum. (telefon 8 GB RAM)

Oyun performansı bayağı artar.

Günümüz için yeter ama pek uzun ömürlü olmaz,ama şuankine göre güzel olur.

Keşke emoji atmak yerine mesaj yazsanız da beni aydinlatsanız :).
Bu kişiler yüzünden forumdan soğuyorum maalesef.

Yine donma kasma olur, ama A23 kadar olmaz. Ayrıca seviye atlarsınız gibi bir şey. Çünkü A34'de yazılım tabanlı özellikler de var. A23'de yok.

Hocam yine ufak tefek kasmalar olur ama A23 ile arasında fark bayağı var performans artışı yaşarsınız çok ağır kullanmadığınız sürece yeterlidir diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı