A50 telefon hızlı şarj olmuyor

Rushing

Decapat
İyi günler. Telefonum Samsung A50 model. 2020'nin başında almıştım. Son 1 haftaya kadar hızlı şarj özelliği vardı şarj aletinde de yazıyor zaten de 1 haftadır hızlı şarj değil de kablo şarjı diye gözüküyor. 1 olmadı 1.5 saate dolan telefon 3, 4 saatte doluyor. Ne yapmam gerek? Şunları denedim. Şarj aleti takılıyken kabloyu telefondan çıkarıp taktım çıkarıp taktım olmadı. Kablo telefona bağlıyken şarj aletini taktım prize yine olmadı. Telefonun ayarlar kısmında da hızlı şarj özelliği gözüküyor ama üstüne tıklanmıyor. Yardımcı olur musunuz?

Kullandığınız kablo ve adaptör kutudan çıkanlar mı yoksa farklı bir kablo ve adaptör mü kullanıyorsunuz. Eğer kutudan çıkan ürünler ise herhangi bir yıpranma, ezilme gibi bir durum var mı kablo ve adaptörünüzde.

Evet kutudan çıkan adaptör ve kablo. Dışını kontrol ettim. Sadece dışındaki beyaz yerde küçük bir kesik var içindeki metal kablo gözükmüyor yani ondan olmayabilir bence. Başka ne deneyebilirim ya da kabloda mı sıkıntı vardır?

Arkadaşlar hepinizden de çok özür dilerim. Annemin adaptörü ile benimki karışmış. Adaptörüme kavuştum ve hızlı şarj oluyor şu an .

Son düzenleme:

Aynı sorun bende de var bu 3-4 değil 5-6 saate bile çıkıyor çok kötü bir durum kablosu ve adaptörü orijinal yetkili servis de çözemedi başka orijinal hızlı şarj adaptörü ile denedim sonuç aynı resmen rezalet batarya değişti şarj söketi değişti ama nafile.

Maalesef bende de durum aynı. Doğru adaptör olduğuna eminim fakat yok hızlı şarj olmuyor. Napacağımı da bilmiyorum.

Maalesef bende de durum aynı. Doğru adaptör olduğuna eminim fakat yok hızlı şarj olmuyor. Napacağımı da bilmiyorum.

Eğer garantisi var ise garantiye göndermeni tavsiye ediyorum. Bana sırf ekranda bir çatlak var ve kasanın yanında milimetrelik bir darbe var diye 650 TL ekran 180 TL kasa fiyatı çıkarttılar neymiş Samsung abimiz ilk başta bunları yapmak zorundaymış ilgilenmediler bile başlarından savdılar resmen.

3 Farklı servise gittim ikisinden böyle bir yanıt aldım son olarak gittiğim ise baktı kurcaladı çözümü şarj soketi değişecek dendi ama tabii önce ekran ve kasanın değişmesini talep ediyorlar. Rezalet eğer bir başka telefon alacak olursam kesinlikle Samsung olmaz. Evet çok iyi telefon yapıyorlar güncellemeler sürekli devam ediyor ve performansı çok iyi ( yeni çıkan seriler için konuşuyorum ) ama konu servis olunca Samsung rezalet.

Tanıdık bir servise verebilirsin ben verdim batarya değişti durum aynı soket de bir problem olduğunu zannediyorum ama uğraşmadım açıkçası.

Garantisi vardır diye düşünüyorum 2019, Aralıkda almıştım. Var mıdır garanti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…