A51 256 GB alınır mı?

Bütçe
3300
Bende telefon arayışındayım ilk izlenimleriniz nasıl ?
Hocam daha kutudan çıkarmadım gece açmayı düşünüyorum eğer telefon hakkında konu açarsanız beni etiketleyin yardımcı olurum.
@T21 Hocam hangi ayarlarda hangi FPS programıyla test edeyim.

Son düzenleme:
@T21 Hocam hangi ayarlarda hangi FPS programıyla test edeyim.

Samsung'un Game Launcher uygulamasından ısı ve FPS değerlerine bakabilirsiniz.

WOT Blitz'de yüksek grafik ayarlarında + 4x yön bağımlı filtrelemeyi açarak deneyebilirsiniz, grafik ayarları cihazı zorlarsa, grafik kalitesini ortaya indirebilirsiniz.

Samsung'un Game Launcher uygulamasından ısı ve FPS değerlerine bakabilirsiniz.

WoT Blitz'de yüksek grafik ayarlarında + 4X yön bağımlı filtrelemeyi açarak deneyebilirsiniz, grafik ayarları cihazı zorlarsa, grafik kalitesini ortaya indirebilirsiniz.

SAMSUNG Android 10 FPS sayacı. Bu göstergeye göre 30-40 arası verdi her şey son ayarlarda GPU kullanımı 100 CPU kullanımı 60 seviyesindeydi.

SAMSUNG Android 10 FPS sayacı. Bu göstergeye göre 30-40 arası verdi her şey son ayarlarda GPU kullanımı 100 CPU kullanımı 60 seviyesindeydi.

Ayrıca daha telefonun o güncellemeleri hattım olmadığı için bitmedi hattım gelince nihai sonuç tahminimce 30-45 arası olacak.

@Ekmek Reis fena değilmiş aslında, umarım cihazı bilerek yavaşlatmazlar.

İnşallah hocam sırada PUBG testi var iç grafiklerini indirmeyi bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı