FarukJoestar Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #1 Başlıkta yazdığı gibi, anakartım A520MH. Kulaklık bakıyordum 1.5-1.8k arası ve RazerShark V2 X'i uygun gördüm ses kartı ile ilgili sorun yaşar mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2023
Başlıkta yazdığı gibi, anakartım A520MH. Kulaklık bakıyordum 1.5-1.8k arası ve RazerShark V2 X'i uygun gördüm ses kartı ile ilgili sorun yaşar mıyım?
ByRedp Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #2 Kardeşim v2x den uzak dur 2 ay önce aldım aldığıma bin pişman oldum ses sekme sorunu ses yetersizliği bir sürü sorun var sadece mikrofonu iyi Kardeşim v2x den uzak dur 2 ay önce aldım aldığıma bin pişman oldum ses sekme sorunu ses yetersizliği bir sürü sorun var sadece mikrofonu iyi
Kardeşim v2x den uzak dur 2 ay önce aldım aldığıma bin pişman oldum ses sekme sorunu ses yetersizliği bir sürü sorun var sadece mikrofonu iyi Kardeşim v2x den uzak dur 2 ay önce aldım aldığıma bin pişman oldum ses sekme sorunu ses yetersizliği bir sürü sorun var sadece mikrofonu iyi