A53 vs SE 2020

A53 kullanmaktayım. Genel olarak memnunum. Fakat SE 2020 satıp üstüne bütçe koyup daha iyi telefon alabilirsiniz.

7-8 ay sonra zaten telefon değiştireceğim değiştirmeden önce bir Android deneyemi açısından düşündüm telefondan oyun oynayan biri değilim sadece sosyal medya ve müzik bir de kameraya bakıyorum o yüzden emin olamadım.

Daha büyük süper AMOLED FHD ekran var

Telefonda oyun falan oynamıyorum sadece sosyal medya ve müzik bir de kameraya bakıyorum 7-8 ay içinde değiştircektim o yüzden bir Android deneyemi açısından düşünüyorum.

SE iyi cihaz, pili değiştir kullanmaya devam et.

7-8 ay Android deneyemi için düşünüyorum memnun kalırsam S23 düşünüyorum o yüzden takas düşünmüyorum mantıklı mıdır?

A serisine geçmek yerine s serisine geçebilirsin.

Eğer takas yaparsam Android'i denemek için 7 ay gibi bir süre kullanacağım memnun kalmazsam tekrar Apple alacağım eğer kalırsam s serisine yöneleceğim.

7-8 ay Android deneyemi için düşünüyorum memnun kalırsam S23 düşünüyorum o yüzden takas düşünmüyorum mantıklı mıdır?

A53 kullanırsan S23 düşünmezsin kral, giriş orta arası Android keyif vermez ama S23 al hayatını yaşa.

S23 çok baba bir telefon.

Android deneyimi mi? Aşure gibi karmakarışık bir sistem deneyimlemek istersen buyur Android’e geçebilirsin. Zaten 7-8 ay sonra telefon değiştirecekmişsin niye şimdi macera arıyorsun ki. Gereksiz bence. iPhone olarak model yükseltmeye bak derim.

Android’de tasarım bütünlüğü, premium hissiyatı, kullanım kolaylığı yok.

Dosya Ekleri

• 2BAA9CA6-E189-4E50-BF29-C9D9DCC136DF.jpeg
    142,7 KB · Görüntüleme: 49
Bence ya direkt S serisine geç ya da hiç geçme.

Apple Türkiye'de gereksiz pahalı F

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…