A54 satın aldım

Bir telefona 10k para vermek akıl karı değil zamanında orta segmentler 4.5k civarında satılıyordu yazık gerçekten bu arada ürün a53 alacaklara göre daha iyi olacaktır.
Öyle de ileride iyice zam yiyorlar. Yani ben şöyle düşünüyorum, Türkiye’de paran varsa direkt yapıştırıp satın alacaksın.
 
Hayırlı olsun benim de telefon şimdi karşıma çıktı kulaklık hediyesi vs. güzel ama ekran kasa oranı biraz soru işareti oluşturdu bende.

Bence ekran gövde oranı iyi hiç göze çarpacak kadar büyük çerçevesi yok neredeyse 4 gündür kullanıyorum 11 saat 15 dakika ekran süresi verdi hızlı şarj cihazıyla 1 saat 10 dakika da şarj oldu ekranı güzel renkleri canlı 120Hz olması çok iyi oyun oynayacak olan S20 FE alsın şu anlık A54 oyun performansı PUBG da falan tatmin etmez öbür oyunların hepsini rahat oynatır ama birkaç güncellemeyle oyun performansını da optimize ederler.
 
Hayırlı olsun. Üç gün önce ben de bir tane aldım, gayet iyi cihaz. Eksileri ise ekran/kasa oranı, son seviyeye çıktığınızda ses performansının düşmesi ve nispeten daha düşük bir kamera performansı. Eski cihazım a52 modeliydi ve pratikte daha iyiydi, teorik değerlere bakmamak lazım. Arka ve ön kameraların çözüldüğü 12.5 megapiksel değerinde, 32 ve 50 mp değerleri malumunuz pixel-bining ile alınıyor ki bu da gerçekçi değil. Öte yandan, ısınma sorunu biraz can sıkılabilir, oyunlarda gayet akıcıydı. PUBG vb. oyunlarda tatmin edici bir performans sergiledi, herhangi bir kasma veya donma falan yaşamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı