Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 11 Şubat 2025 #1 Merbaba arkadaşlar sorun şu ben Samsung telefonumu yere düşürdüm yeniden başlattı kendini açıldıktan sonra ekranın rengi soldu ve sarardı. Erişilebilirikte bazı ayarları denedim ancak işe yaramadı ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum ne yapmalıyım?
Merbaba arkadaşlar sorun şu ben Samsung telefonumu yere düşürdüm yeniden başlattı kendini açıldıktan sonra ekranın rengi soldu ve sarardı. Erişilebilirikte bazı ayarları denedim ancak işe yaramadı ben yazılımsal olduğunu düşünüyorum ne yapmalıyım?
K24 Supercharged Yoctopat Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #2 Mavi ışık filtresi açık mı kontrol et hocam.
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 11 Şubat 2025 #3 K24 Supercharged dedi: Mavi ışık filtresi açık mı kontrol et hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır kapalı
K24 Supercharged dedi: Mavi ışık filtresi açık mı kontrol et hocam. Genişletmek için tıkla... Hayır kapalı
K24 Supercharged Yoctopat Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #4 Görsel yollayabilir misin?
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 11 Şubat 2025 #5 K24 Supercharged dedi: Görsel yollayabilir misin? Genişletmek için tıkla... Direkt ekran görüntüsü atıyorum Dosya Ekleri Screenshot_20250211_160329_Technopat.jpg 80,1 KB · Görüntüleme: 54
K24 Supercharged dedi: Görsel yollayabilir misin? Genişletmek için tıkla... Direkt ekran görüntüsü atıyorum
K24 Supercharged Yoctopat Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #6 Hocam bizde gözükmez ki sizin ekranınızla alakalı bu durum
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.168 Çözümler 51 Yer Bursa 11 Şubat 2025 #7 Saqot dedi: Direkt ekran görüntüsü atıyorum. Genişletmek için tıkla... Biz anlayamayız hocam biz görebiliyorsak sarardığını sorun zaten yazılımsaldır.
Saqot dedi: Direkt ekran görüntüsü atıyorum. Genişletmek için tıkla... Biz anlayamayız hocam biz görebiliyorsak sarardığını sorun zaten yazılımsaldır.
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 11 Şubat 2025 #8 K24 Supercharged dedi: Hocam bizde gözükmez ki sizin ekranınızla alakalı bu durum Genişletmek için tıkla... Başka çekebileceğim cihaz yok ancak şöyle anlatayım sanki AMOLED ekranım LCD olmuş gibi o tarz bir solukluk HakanXD dedi: Biz anlayamayız hocam biz görebiliyorsak sarardığını sorun zaten yazılımsaldır. Genişletmek için tıkla... Çekebileceğim bir cihaz mevcut değil şu an.
K24 Supercharged dedi: Hocam bizde gözükmez ki sizin ekranınızla alakalı bu durum Genişletmek için tıkla... Başka çekebileceğim cihaz yok ancak şöyle anlatayım sanki AMOLED ekranım LCD olmuş gibi o tarz bir solukluk HakanXD dedi: Biz anlayamayız hocam biz görebiliyorsak sarardığını sorun zaten yazılımsaldır. Genişletmek için tıkla... Çekebileceğim bir cihaz mevcut değil şu an.
svorssy Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 445 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Information Technology 11 Şubat 2025 #9 Saqot dedi: Direkt ekran görüntüsü atıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran LED'i yanması tarzı bir durum olabilir mi?
Saqot dedi: Direkt ekran görüntüsü atıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran LED'i yanması tarzı bir durum olabilir mi?
K24 Supercharged Yoctopat Katılım 10 Şubat 2025 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #10 Ayarlar > Ekran > Ekran modu ayarını değiştirmeyi deneyin