Samsung EVO Plus microsdxc hafıza kartı 128 GB bu hafıza kartını ocaktan beridir kullanıyorum. Şu an bunların 2024 versiyonları var. 2021 versiyonlarında 130 MB hız 2024 versiyonlarında ise 160 MB hız var. İçerisinin yaklaşık %90 dolu ve de şu ana kadar gerek PC'de gerek telefonda bir sorun çıkarmadı. Önerim en az 128 GB almandır.
Hafıza kartlarının üzerindeki yazıların anlamları belki yardımcı olur. SD ve microSD kartlar için Hız Sınıfları Kılavuzu - Kingston Technology
Link (128 GB) Amazon.com.tr
64 GB ile 128 GB arasında büyük bir fiyat farkı yok. Ben 128 GB olanını almıştım ve neden 256 GB almadım diye kendime sormuştum. 128 GB almanız daha iyi olur. Bu arada 2024 model olanı almanızı öneririm. Kamera için kullanacak iseniz bazı kameralarda uyumsuzluk ve veriyi kaydetmeme sorunu yaratıyor. Kamera için veya farklı bir kullanım senaryonuz var ise Samsung markası için Pro Plus veya Pro Ultimate modellerine bakabilir veya SanDisk markasının kullanım senaryosuna uygun modellerine bakabilirsiniz.
128 GB için 2024 modelinin en uygun resmi satıcı fiyatları.
Yüklüyor…
www.hepsiburada.com
Hiçbir fark yok. Bölgesel satış yapmak için yapılan bir adlandırma. APC olan yanlış bilmiyor isem Asya Pasifik civarındaki pazarlara satılmak için üretilen ürünler. Bendeki model de APC olan modeli. TR ile APC arasında hangisi ucuz ise onu alın.Aga acil bakabilecenmi şimdi para buldumda bu 450 idi şimdi o normali tükenmiş TR yazan yani APC olan var ne fark var normaliyle acil cevap verir misin rica etsem.
Hiçbir fark yok. Bölgesel satış yapmak için yapılan bir adlandırma. APC olan yanlış bilmiyor isem Asya pasifik civarındaki pazarlara satılmak için üretilen ürünler. Bendeki model de APC olan modeli. TR ile APC arasında hangisi ucuz ise onu alın.
Aldığınız ürünün linkini atar mısınız? Baktığım kadarıyla 2024 modeli değil galiba. 2021 modeli gibi duruyor. Keşke 2024 modelini alsa idiniz. APC olayında hiçbir farklılık yok. Vergiden düşmek için veya o bölge için üretilen fazla üretimin farklı bölgelerde satışı yapılmak için yapılan bir durum.APC şeyi kafami kariştirdim hocam bende qliyim kurtuluyum dedim 490'lık vardi trendyoldamı ne yetkili satıcıdan gittim ondan sipariş verdim ama sıkıntı degil ya.
Aldığınız ürünün linkini atar mısınız? Baktığım kadarıyla 2024 modeli değil galiba. 2021 modeli gibi duruyor. Keşke 2024 modelini alsa ID'iniz. APC olayında hiçbir farklılık yok. Vergiden düşmek için veya o bölge için üretilen fazla üretimin farklı bölgelerde satışı yapılmak için yapılan bir durum.
Şunu aldım hocam bu 2024 gibi duruyor değilse de umurumda değil esasen verdim siparişi artık kafa yormuyacagım.![]()
Samsung Evo Plus 128gb Microsd Hafıza Kartı Mb-mc128ka/tr Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Evo Plus 128gb Microsd Hafıza Kartı Mb-mc128ka/tr yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.