A55 Samsung AI nasıl açılır?

Alperennm

Centipat
Daha fazla  
Samsung A55 model bir telefonum var ama Samsung AI yok, Samsung AI A55'e çıktı mı?
Çıktıysa nasıl aktif edilir?

İstediği kadar once ciksin hocam, 14 Pro Max hala premium bir cihaz ve getirmemesinin aciklamasi olamaz bence, kac dolarlik telefon.

Açıklaması var milletin Apple firmasını gereksiz yere övmesinden kaynaklanıyor, Apple gelin sizi alacağım para bile vermeyeceğim dese millet zıplaya zıplaya gider.
Bu tarz fanboy kitlesi olan her firma bu şekilde sistemi kötüye kullanır para kazanmak için.
Millet bu kadar dar görüşlü şekilde övmese Apple şu anda bu kadar değerli bir şirket olamazdı ve bu kadar pahalıya fiyatını hak etmeyen cihazlar satamazdı.

Size katiliyorum hocam, ilk iOS cihazim olarak 14 Pro Max aldim daha 15 aylik cihaz ve yapay zekayi getirmeyecek olmasi kadar sogutucu bir durum olamazdi, ileride iOS 19 alirken bu telefon o surumun ozelliklerinin cogunu alamayacak cunku yapay zeka icin ozellik getirecekler, ayni sekilde iOS 18 de bende cok bir şey degistirmeyecek. Ocak ayi civarlarinda s25 ultra ciktiginda onu dusunecegim, en azindan bizim icin fiyatlandirma yapan bir firma ve 1-2 model onceki amiral gemisine yapay zeka getirmiyorum diyip yeni cihaz aldirmak zorunda kaldirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…