A6 6400K R9 270 Darboğaz Sorunu

Ba2han21

Centipat
Bundan 5-6 sene önce kasa toplamıştık o zamanlar kasa toplamadan pek anlamıyordum. Şimdi ise ben bu sistemin işlemci anakart ve ramini yenileyip GTA V PUBG vb oyunlar oynamak için yeniden toplamak istiyorum. Kasanın özellikleri şunlar:
Ekran Kartı: ASUS R9 270
İşlemci: A6 6400k
Anakart: MSI A58M-E 33 şimdi ben bu sistemin darboğazını ortadan kaldırıp tam anlamıyla oyun oynamak istiyorum bu sistemle GTA 5 en düşükte 20 FPS alıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartını değiştirmek istemiyorsan A10 7850k alabilirsin ama 800 tl o işlemci için çok yüksek. Önerim anakartını değiştirip Ryzen serisine geçmen. Biraz beklersen Ryzen 3 3200 ülkemize girecek.Tahminlere göre yaklaşık 600 tl civarı olucak ucuza bi anakart bulursan 200-300 tl civarına 900 tl ye sistemini ciddi anlamda upgrade etmiş olursun.
Anakartını değiştirmek istemiyorsan A10 7850k alabilirsin ama 800 tl o işlemci için çok yüksek. Önerim anakartını değiştirip Ryzen serisine geçmen. Biraz beklersen Ryzen 3 3200 ülkemize girecek.Tahminlere göre yaklaşık 600 tl civarı olucak ucuza bi anakart bulursan 200-300 tl civarına 900 tl ye sistemini ciddi anlamda upgrade etmiş olursun.
Şuan baktım eğer fazla para harcamak istemiyorum diyorsan a6 7480 var piyasada 280 tl civarı sadece onu da alabilirsin ama çok fazla artmaz performans tahminimce

Son düzenleme:

Şuan baktım eğer fazla para harcamak istemiyorum diyorsan a6 7480 var piyasada 280 tl civarı sadece onu da alabilirsin ama çok fazla artmaz performans tahminimce
Teşekkür ederim en mantıklısı gibi duruyor peki ddr3 mü ddr4 mü olur anakart
Athlon işlemci alabilirsin hocam.
athlon işlemci bana güzel gelmiyor hocam ya :D ama yinede tşekkürler cevap için

Bahsettiğin ryzen3 3200 g olanmı ?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim en mantıklısı gibi duruyor peki ddr3 mü ddr4 mü olur anakart
athlon işlemci bana güzel gelmiyor hocam ya :D ama yinede tşekkürler cevap için

Bahsettiğin ryzen3 3200 g olanmı ?
rami unutmuşum o da ayrı masraf çıkarabilir sistemini değiştirmeden önce bi overclock dene istersen belki oyunları istediğin fps seviyelerinde oynayabilirsin

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı