cubalibre335
Centipat
A6 6400K stock 3.9 OC'li 4.5 GHz'de kullanıyorum 1.43V(SilverStone AR01 V2 soğutucu/cooler Master maker nano termal macun ve Dark guardian 4 fanlı büyük kasa)
A68 HM E33 V2 anakart.
Hpyerx DDR3 2400MHz RAM 2X.
600W 80+ bronz FSP Hydro PSU.
Stress testi yaptığım zaman her programın sıcaklık değerlerinin farklı olduğunu görüyorum ve bana en mantıklı gelende hwamonitör 70 derece.
AIDA64 35 derece Core temp 35 derece anakartda 35 derece gösteriyor ama overclocklu sistemde 35 derece olması mantıklı değil sizce hangisine güvenmeliyim?
Bir de bilgisayar arada kendini sebepsizce hiçbir uyarı vermeden resetliyor ben güç kaynağındandır diye güç kaynağı aldım yeni fakat sorun devam ediyor.
Değerli forum kullanıcıları yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
A68 HM E33 V2 anakart.
Hpyerx DDR3 2400MHz RAM 2X.
600W 80+ bronz FSP Hydro PSU.
Stress testi yaptığım zaman her programın sıcaklık değerlerinin farklı olduğunu görüyorum ve bana en mantıklı gelende hwamonitör 70 derece.
AIDA64 35 derece Core temp 35 derece anakartda 35 derece gösteriyor ama overclocklu sistemde 35 derece olması mantıklı değil sizce hangisine güvenmeliyim?
Bir de bilgisayar arada kendini sebepsizce hiçbir uyarı vermeden resetliyor ben güç kaynağındandır diye güç kaynağı aldım yeni fakat sorun devam ediyor.
Değerli forum kullanıcıları yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Son düzenleyen: Moderatör: