A6500 neden Fujifilm X-T2'ye göre pahalı?

Alihan Şekerci

Kilopat
Katılım
7 Eylül 2016
Mesajlar
112
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fujiflim zamanında Sony'nin A6500 karşılık olarak Fujifilm X-T2 fotoğraf makinesini çıkardı. Neredeyse az denecek kadar küçük eksiklikleri vardi ona rağmen çıktığı zaman fiyatı çok uygundu yani Sony'ye göre çok ucuzdu. Şimdi ise aralarında dağlar kadar fiyat farkı var, ilk çıktığı zaman bu kadar pahalı değillerdi. Sizce normal mi?
Şu anki devirde Sony'ye o kadar para vermek yerine Fujifilm X-T2 alırım daha mantıklı diye düşünür oldum.
Sony A6500 sadece body 7.500'dan başlıyor ve bahsettiğim fiyat ikinci el cihazlar için geçerli. (Temiz olanlar)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Renk kalibrasyonu, odaklaması, video netliği ve genel performansı daha iyi. Videolarda özellikle, çok başarılı bir kamera. Keza fotoğrafta da öyle. Sigma'nın f değeri düşük lensleriyle iyi işler çıkartıyor.

Tabii A6500'ün TR fiyatları biraz şişirme bana göre, Fujifilm gerçekten uygun. İmkanınız varsa yurtdışından alın, bizim fotoğraf mağazaları Dolar'ı 10 ile falan hesaplıyor. :D
 
Renk kalibrasyonu, odaklaması, video netliği ve genel performansı daha iyi. Videolarda özellikle, çok başarılı bir kamera. Keza fotoğrafta da öyle. Sigma'nın F değeri düşük lensleriyle iyi işler çıkartıyor.

Tabii A6500'ün TR fiyatları biraz şişirme bana göre, fujifilm gerçekten uygun. İmkanınız varsa yurtdışından alın, bizim fotoğraf mağazaları Dolar'ı 10 ile falan hesaplıyor. :D.

Evet az önce baktım amazon sadece body olarak alıyoruz ve sıfır. Ona rağmen Türkiye'de sadece body 7500 temizini bulabilirsen oda :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı