A7 2016 "Checking System Update" uyarısı

MertDaniel00

Centipat
Katılım
25 Ocak 2021
Mesajlar
223
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, cihaz Samsung A7 2016 SM-A710F. Telefonun desenini unuttuk ve ben de internetteki bir videodan yapıyordum. Linkteki zamana kadar her şeyi tıpatıp hatasız yaptım ama tam o hareketi yaptıktan sonra menü açılması gerekirken bende "Checking System Update" benzeri bir şey çıkıyor. Sonra "No Command" yazıp Android Recovery açılıyor. O menünün çıkması için ne yapmalıyım? Teşekkürler.
Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Videoyu özetlemek gerekirse, Odin'den cihaz için TWRP yükleyip menüden şifrelerin saklandığı dosyaları bulup siliyor ve şifre kalkıyor. Bizim telefonda da işe yarayacak tek yöntem bildiğim kadarıyla. FRP kilidimiz OFF sıkıntı yok o tarafta ancak bir türlü TWRP'yi çalıştıramadım hep Android Recovery açılıyor.
.
Sayın yöneticiler "System Checking Update" bir uyarı değil, zaten çıkan bir şey. Asıl sorun TWRP'nin çalışmaması. Başlığı neden böyle değiştirdiniz anlamış değilim.
.
ÇÖZÜM:
Arkadaşlar merhaba, bana kimse cevap vermedi ama neyse canları sağolsun. Eğer sizde de TWRP yani Team Win Recovery Project açılmıyorsa onun yerine Stock Recovery dediğimiz telefonun kendi Recovery'si açılıyorsa demekki yüklemeyi yapamamışsınız demektir. Bunun için ayrıca TWRP nasıl yüklenir onun videolarını araştırın. Ben telefonumda şöyle hallettim: İlk önce zaten tabii ki Odin - ben 3.13.1 kullandım - ve telefonunuza uygun TWRP dosyasını indirin.(Mutlaka .tar uzantılı olmalıdır.) Sonra Odin programını sağ tık yönetici olarak açın, telefonu download moduna aldıktan sonra(Telefon kapalıyken Ses kısma + Güç + varsa ana ekran tuşu) bilgisayara bağlayın. Odin zaten otomatik algılayacaktır. AP kısmından TWRP dosyasını seçin. "ID:COM" ibaresinin altında eğer "0:[COMX]"(x herhangi bir rakam olmak üzere) şeklinde bir yazı belirdiyse, hazırsınız. Start'a tıklayın ve otomatik yüklenecektir. Yükleme işlemi bitip telefon tekrar başladıktan sonra kabloyu çıkarabilirsiniz. İşlem bitmiştir. Sorunuz olursa hemen sorun seve seve cevaplarım. İyi günler.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı