Uzun uğraşlar sonucunda "Samsung Tab A7 T507" tablete TWRP yükledim. Wipe data kısmından her şeyi temizledim. USB bellekle install kısmından LineageOS yükledim. Yeniden başlattım ve açıldı. Kurulum ekranında dil ve Wi-Fi ayarlama kısmına gelince yani yaklaşık 6 saniye sonra kendiliğinden yeniden başlıyor.
Yeniden başlatılınca çıkan ekran ve ZIP dosyayısını yükleme anının resmini çektim.
Senin tabletin SIM kart + 4G destekli değil mi? Birinci (LTE) olanı yükleyebilirsin.
Data bölümünü düzeltmeden sistem açılmaz, açılsa bile çok kısa sürede kapanır. Yukarıda anlattım nasıl düzelteceğini.
Senin tabletin SIM kart + 4G destekli değil mi? Birinci (LTE) olanı yükleyebilirsin.
Data bölümünü düzeltmeden sistem açılmaz, açılsa bile çok kısa sürede kapanır. Yukarıda anlattım nasıl düzelteceğini.
Anladım. Wi-Fi olanın LTE desteği de varmış. O zaman senin tabletin için 2. yüklediğin doğru görünüyor.
Bu sefer TWRP /system_root bölümünü bağlayamıyor. Bunun hatasını veriyor.
Yukarıda dediklerimin aynısını Wipe > Advanced Wipe içerisinde System bölümüne de uygula.
Bunun dışında çözülmezse custom ROM sorunlu olabilir ya da daha önceki denemelerin bölüm yapılarını bozmuş olabilir.
Custom ROM sorunlu ise farklı dosyalar deneyebilirsin.
Bölüm yapıları bozulmuşsa stock ROM dosyalarını ve tabletin için bulursan PIT dosyasını indirerek bölümleri yeniden oluşturmak üzere yükleme yapar TWRP ve custom ROM yöntemlerini tekrar denersin.