Çözüldü A750 oyunlarda vermesi gereken performansı vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

novyz

Picopat
Daha fazla  
Intel(R) Arc(TM) A750 Graphic.
12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F, 2500 MHz, 6 Çekirdek, 12.
(RAM) 16,0 GB.
Ekran kartı Pro H610M-E DDR4 (MS-7D48)
Bu sistemi almadan önce test videolarına baktım. Örnek olarak, Elden Ring'de en yüksek ayarlarda sabit 60 FPS oynuyorlar, ama ben en düşük ayarlarda 40 FPS alıyorum ve çoğunlukla takılmalar yaşıyorum. Fanlardan da oldukça yüksek ses geliyor. Ancak LoL'de düşük ayarlarda 550 FPS görüyorum. BIOS, ekran kartı ve işlemci sürücülerini yükledim. Videolar yanıltıcı mı, yoksa sistemimde bir sorun mu var?

Çözüm
Sürücüleri temiz kurulum ile tekrar yükleyip deneyin. ReSize BAR açık mı onu da kontrol edin. ReSize BAR çok fazla fark ettiriyor.
Intel(R) Arc(TM) A750 Graphic.
12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F, 2500 MHz, 6 Çekirdek, 12.
(RAM) 16,0 GB.
Bu sistemi almadan önce test videolarına baktım. Örnek olarak, Elden Ring'de en yüksek ayarlarda sabit 60 FPS oynuyorlar, ama ben en düşük ayarlarda 40 FPS alıyorum ve çoğunlukla takılmalar yaşıyorum. Fanlardan da oldukça yüksek ses geliyor. Ancak LoL'de düşük ayarlarda 550 FPS görüyorum. BIOS, ekran kartı ve işlemci sürücülerini yükledim. Videolar yanıltıcı mı, yoksa sistemimde bir sorun mu var?

Ayarları yükseltince aynı FPS değerlerinimi alıyorsunuz yoksa daha mı düşük?

Intel(R) Arc(tm) A750 graphic.
12th gen Intel(R) Core(tm) i5-12400F, 2500 MHz, 6 çekirdek, 12.
(RAM) 16,0 GB.

Aynı sistem bende var LoL düşük ayarlar 300'den yukarı çıkmıyor.

İşlemcin ısınıyordur, test videosunda senin işlemcinle denk bir işlemci kullanılmamıştır.
Test videosunda seninkinden farklı bir ayar yapılmıştır...

Yeni konular

Geri
Yukarı