Diğer A8 5600k için GPU tavsiyesi

Lesath16

Picopat
Daha fazla  
Anakart: Gigabyte GA-F2A55M-DS2
İşlemci: AMD A8 5600k.
RAM: 16 GB.

Orta ayarlarda RDR2 oynamak için ekran kartı arıyorum fakat bu konularda hiç bilgim yok, işlemcime ve anakartıma uygun bir ekran kartı önerebilir misiniz, fazla bir para harcamak istemiyorum ikinci el de bakabilirim.

Orta ayarlarda RDR2 oynamak için ekran kartı arıyorum fakat bu konularda hiç bilgim yok, işlemcime ve anakartıma uygun bir ekran kartı önerebilir misiniz, fazla bir para harcamak istemiyorum ikinci el de bakabilirim.
Gtx 1050ti-1650s-1660-rtx3050.
amd : 5500XT RX 580-590 6400xt 6500xt.

Teşekkür ederim. Monitörüm eski, ekran kartı ile monitörün bir ilgisi var mı? Şuan monitöre para harcamak istemiyorum
Monitörün eski ise ve HDMI portu yoksa bir adet dönüştürücü alman gerekebilir. 2. El bir monitör de alabilirsin 24" 144hz 1k.

Üstteki arkadaşın sisteme bakıp kart önerdiğini hiç sanmıyorum.Sisteminiz çok eski bırakın RDR'yi Cs'yi bile doğru düzgün oynayabileciğinizden emin değilim.Ekran kartı alacağınız bütçe ile yeni bir sistem toplayın.Bütçeniz neyse ona göre bir şeyler önerebilirim.

Üstteki arkadaşın sisteme bakıp kart önerdiğini hiç sanmıyorum.Sisteminiz çok eski bırakın RDR'yi Cs'yi bile doğru düzgün oynayabileciğinizden emin değilim.Ekran kartı alacağınız bütçe ile yeni bir sistem toplayın.Bütçeniz neyse ona göre bir şeyler önerebilirim.
YouTubedaki rdr2 testlerinde işlemciye karar kıldığım ekran kartını takınca oynanabileceğine yönelik testler buldum. Ondan ekran kartı arıyordum

Yeni konular

Geri
Yukarı