A9-9425 laptop çok ısınıyor ve düşük performans veriyor

Calvinmibe

Hectopat
2020 Aralık ayında HP marka bir laptop aldım özellikleri şöyle;
A9-9425 işlemci.
Radeon 530 grafik kartı.
8 GB 2400 MHz RAM.
250GB SSD.
Arkadaşlar laptop daha 2-3 ay önce hiçbir overclock performans arttırma vs bir şey yapmadan CS:GO'da orta ayarlarda 60FPS oynuyordum ama şu an en düşük ayarlarda 30FPS dona dona oynuyorum. Sistem çok ısınıyor. Bu sistemi eskisi gibi yapmak için termal macun sürdükten sonra başka bir işlem gerekir mi yoksa termal macun yeterli midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun sürmüşsünüz fan tozlanmış sa fanı temizleyin bir de PC de Windows 10 kurulu ise gereksiz hizmetleri vb kapatın birkaç ayar ile hızlanır.

-Termal Macun Değiştir.
-Fanı temizlettir.
-Format at
-Bilgisayarı Yüksek Performansa al ve gereksiz programları kapat.

Bu yazdıklarımı uygularsan yüksek ihtimalle sorunun çözülecektir.İyi günler dilerim.

Termal macun sürmüşsünüz fan tozlanmış sa fanı temizleyin bir de PC de Windows 10 kurulu ise gereksiz hizmetleri vb kapatın birkaç ayar ile hızlanır.
Ek olarak Unlost'un meşhur FPS arttırma videosunu yaparsanız bayağı fark eder.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam şuanlık ısı problemini çözerse daha iyi olur FPS videolarını sonra da izler.Yine de bilgilendirmeniz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…