Çözüldü A9 9425 sistem Mafia serilerini kaldırır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enes_5

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Mafia trilogy paketini almak istiyorum da bilgisayarım kaldırır mı bilmiyorum. Ona göre satın alacağım.
Ekran kartı: AMD R5 Graphics.
İşlemci: AMD A9 9425.

Definitive versiyonlarını kaldırmaz. Mafia 1,2 kaldırır ama 3 kaldırmaz.

Çözüm
De olan Mafia 1'i 20 FPS bile açmaz, ama de olmayan sürümleri Mafia 3 hariç rahat oynatır.

Hocam bir şey soracağım Mafia 1 35 TL ama Mafia 2 fiyatı gözükmüyor Mafia 2 Definitive olarak gözüküyor ben bu Mafia trilogy paketini alsam ileride belki bilgisayarı değiştiririz o zaman oynarsam daha mantıklı olmaz mı? Paket şu an 3 oyun için %60 indirimle 150 TL Steam'e zam gelince bu fiyat belki 1000 TL'den fazla olur.

@517298

Son düzenleme:
Mafia trilogy aldığınız zaman normal versiyonlar gelmiyor. Mafia 2 definitive edition alırsanız Mafia 2 orjinal versiyon geliyor ama Mafia 1 definitive edition aldığınızda orjinal Mafia 1 gelmiyor.

Mafia trilogy aldığınız zaman normal versiyonlar gelmiyor. Mafia 2 Definitive Edition alırsanız Mafia 2 orijinal versiyon geliyor ama Mafia 1 Definitive Edition aldığınızda orijinal Mafia 1 gelmiyor.

O zaman Mafia 2 199 TL oluyor onun yerine 150 TL'ye Mafia trilogy almak daha mantıklı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…