AB Türkiye'ye 3 tane yangın söndürme uçağı gönderecek

Türkiye yangınlar için AB'den destek talebinde bulundu. AB orman yangınları için Türkiye'ye 3 tane yangın söndürme uçağı gönderecek. Uçakları gönderecek olan ülkeler ise İspanya ve Hırvatistan. İspanya 2 tane, Hırvatistan 1 tane gönderecek. Daha fazla yardım sağlamaya hazır olduklarını da belirtmişler.

E7uu-kPX0AURTyW.jpg

İnsanı delirtirsin sen ya? Ne 1-2 haftası kafan iyi mi senin biz türbinleri bile maksimum 3-4 saatte söküp takıyorduk? Nolur sus.
Elektronik aksamlarını, hidroliğine modernizasyon yapmayı sen PC toplamak gibi kolay mı sanıyorsun? Ayrıca tek o uçağa modernizasyon yapılmıyor bu yüzden uzun sürer.
Uzmanlar en az 2 gün alacağını söylüyor.

Sanki helikopter durdurabiliyormuş gibi konuşuyorsunuz :D.

2 güne bütün bakımı yapılır gerekirse öğrenci gönüllü çağrışır seferberlik yapılır.

Gelip insanlara yalan ve yanlış adı altında kendi çıkarlarınız ile uyuşan alan bilgi yaymayın!
Allah Allah modernizasyon geçirecek tek uçak o mu? Elektronik aksamlar için tüm uçağı sökmek gerek.

Elektronik aksamlarını, hidroliğine modernizasyon yapmayı sen PC toplamak gibi kolay mı sanıyorsun? Ayrıca tek o uçağa modernizasyon yapılmıyor bu yüzden uzun sürer.
Uçak bakım teknisyeni diplomasına sahip olacağım 2 yıl sonra diyorum hala "PC toplamak gibi kolay mı sanıyorsun?" diyor. Duvara anlatsam "haklısın" derdi.

Allah Allah modernizasyon geçirecek tek uçak o mu? Elektronik aksamlar için tüm uçağı sökmek gerek.
Bakımı 1-2 hafta önceden yapılsaydı o zaman. Bakım yapılmak için yangın mı bekleniyor?

Gülmekten yere düştüm az önce. 🤣

Siz galiba uçak bakımı işini profesyonel olarak yapan @Neverchanges arkadaştan daha iyi biliyorsunuz 2 yıl sonra diploması olacak olan insandan gerçekten daha iyi mi biliyorusn?

Kaynağın ne?

Takmışsın elektronik te elektronik uçak bakımı teknisyeni adam bile 1 gün sürmez diyor senin kaynağın ne?

Kaynak söylersin ve benim "göz ardı" listeme girersin.

Edit:
mesajı düzenlemişler ama lafımın arkasındayım. Paralı trollük yapmak yerine çözüm üretin veya konuyu meşgul edip kavga çıkarmak için boş yere uğraşmayın.

Edit2: Uçak bakımı teknisyeninden uçak bakımını daha iyi bilen bir insan gördüm benim diyecek kelimem yok.

Uzmanlar en az 2 gün alacağını söylüyor.

Sanki helikopter durdurabiliyormuş gibi konuşuyorsunuz :D.

2 güne bütün bakımı yapılır gerekirse öğrenci gönüllü çağrışır seferberlik yapılır.

Gelip insanlara yalan ve yanlış adı altında kendi çıkarlarınız ile uyuşan alan bilgi yaymayın!
Hocam biz 45-50 kişi hazırız çağırılsak yardım ederiz tabii ki de.

Siz galiba uçak bakımı işini profesyonel olarak yapan @Neverchanges arkadaştan daha iyi biliyorsunuz 2 yıl sonra diploması olacak olan insandan gerçekten daha iyi mi biliyorusn?

Kaynağın ne?

Takmışsın elektronik te elektronik uçak bakımı teknisyeni adam bile 1 gün sürmez diyor senin kaynağın ne?

Ben Uçak-Motor öğrencisiyim ama Uçak Elektroniği okuyan arkadaşlarım da var. Yani elimizden ne gelirse yaparız.
Ona kalırsa Boeing uçakları dev ama rutin bakımları her inişte oluyor?

Kaynağın ne?

Edit:
mesajı düzenlemişler ama lafımın arkasındayım. Paralı trollük yapmak yerine çözüm üretin veya konuyu meşgul edip kavga çıkarmak için boş yere uğraşmayın.

Edit2: Uçak bakımı teknisyeninden uçak bakımını daha iyi bilen bir insan gördüm benim diyecek kelimem yok.
Olumsuzlukları görmezden gelerek yok olacağını düşünüyorlar sadece. İnsanların takıldığı konunun uçakların çürük olması değil, yıllar önce rant ve para için çürümeye bırakıldığını anlamıyorlar. Tartışmaya girmeye bile değmez. Neverchanges adlı kullanıcıyı tanımasam da bu alanda bilgisi ve vasfı olduğu belli oluyor. Adamın bilgisine saygısızlık ediyor resmen, yazık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı