Abartıldığını düşündüğünüz bir oyun

Benim o tarzı sevmememden dolayı Dead Cells. Ori, Hollow Knight falan tam benlik ama öl yeniden doğ mantığı hoşuma gitmiyor. Hades'te benzer örneklerden. Bu konunun açılmadıysa bir de ' Çıkmasını en çok bekleyip ( hayal kırıklığı yaşadığınız / sevdiğiniz ) oyunlar. ' olarak da açılabilir.
Anladığım kadarıyla sevmediğiniz tür Rogue-Like yani sürekli ölüp başladığın oyunlar ama Ori o oyunlardan birisi değil. Ori Puzzle/Platformer bir oyun Rogue-like elementleri yok denecek kadar az.

Biraz katılıyorum özellikle gameplay kısmı oyunun geri kalanına göre kötü kalıyor. Aslında birçok AAA oyuna göre geride ilk 5 bule giremez bencd.

Yanlış hatırlamıyorsam bir ödül almıştı yılın bağımsız oyunu mu ne. Bu arada birçok yerde oyunun AAA oyunlar seviyesinde olduğunu okudum🤣
Yılın oyununa aday gösterilmişti Stray. Düşün yanyana koskoca Elden Ring ve God of war Ragnarok duruyor, onların yanında da sadece kedi var diye sevilen ama hiçbir kedi elementi barındırmayan, atlayacağın yerlerin bile önceden belirlendiği oynanıştan bir haber yürüme simülasyonu Stray diye bir oyun. Çooook saçmaydı çok :D

Anladığım kadarıyla sevmediğiniz tür Rogue-Like yani sürekli ölüp başladığın oyunlar ama Ori o oyunlardan birisi değil. Ori Puzzle/Platformer bir oyun Rogue-like elementleri yok denecek kadar az.
Bu tür isimlerini cidden aklımda tutamıyorum ama bu türde slay the spire ( kart'lı olan oyun ) ile ori tarzı oyunları oynadığım sıralardı. Dead Cells hoşuma giden 2 türün birleşimi gibiydi ve zaten çok övülen bir oyundu. Ama sarmadı beni zaten hadese iyice kötü yaklaştım bu yüzden onu da sevemedim.

Yılın oyununa aday gösterilmişti Stray. Düşün yan yana koskoca Elden Ring ve God of War: Ragnarök duruyor, onların yanında da sadece kedi var diye sevilen ama hiçbir kedi elementi barındırmayan, atlayacağın yerlerin bile önceden belirlendiği oynanıştan bir haber yürüme simülasyonu Stray diye bir oyun. Çooook saçmaydı çok :D

Stray de kedi var Elden Ring de yok stray>elden ring(!)

Tüm büyük oyunlara gareziniz mi var?😅 Starfield'a katılıyorum.
Hocam hiçbiri kötü oyunlar demiyorum. Ben genel olarak yere göğe sığdırılmayan ve herkes tarafından dünyaya yeni bir çağ olarak açmış gibi gösterilen şeylere genel olarak bu şekilde bakıyorum. Sadece oyun olarak değil. Bu listede sadece birini yazarken hiç düşünmedim o da Pes 13 Türkiye hariç dünyada kimsenin aklına dahi gelmeyen bir oyun. Neden bu kadar seviliyor hala anlamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı