Dextaron Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 931 Çözümler 4 3 Mayıs 2022 #11 Oynama 1 hafta ara ver mental düzelt sonra girersin.
Demonce Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 795 Makaleler 1 Çözümler 19 3 Mayıs 2022 #12 Yanlış anlamazsanız 8 hesap nasıl banlattınız ?
YunusEmr3_00 Yoctopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #13 467838 dedi: 5 pre olmadan LoL keyif vermiyor açıkçası. Kapalı seçim açıyorum, mid yazıyorum, ama bir bakmışım ki yeteneksiz bir demir oyuncusu Yasuo kilitlemiş ve 0-10 gidiyor. Middeki Zed ise gelip beni tekliyor. Bak sen şu işe ya? Sıralı da farklı değil. Genişletmek için tıkla... pren olmadan oyun keyif vermiyor doğrudur yasuo editi izleyip oyuna giren bir çok yeneteksiz gördüm 0-10 giden o da doğrudur Demonce dedi: Yanlış anlamazsanız 8 hesap nasıl banlattınız ? Genişletmek için tıkla... küfür ederek
467838 dedi: 5 pre olmadan LoL keyif vermiyor açıkçası. Kapalı seçim açıyorum, mid yazıyorum, ama bir bakmışım ki yeteneksiz bir demir oyuncusu Yasuo kilitlemiş ve 0-10 gidiyor. Middeki Zed ise gelip beni tekliyor. Bak sen şu işe ya? Sıralı da farklı değil. Genişletmek için tıkla... pren olmadan oyun keyif vermiyor doğrudur yasuo editi izleyip oyuna giren bir çok yeneteksiz gördüm 0-10 giden o da doğrudur Demonce dedi: Yanlış anlamazsanız 8 hesap nasıl banlattınız ? Genişletmek için tıkla... küfür ederek