Amerika'dan uçak gemisiyle Türkiye'ye göndermesi beni biraz kuşkulandırdı. Kargo uçağı ile yapılamayacak şeyler mi bunlar? Oradan Türkiye'ye gelmesi 1 hafta sürebilir. Zamanında millennium challenge diye tatbikat vardı benzer şeyler gösteriyor. Sizce işgal'e hazırlık mıdır, görüşlerinizi merak ediyorum.
İşgal etmek istese bunun birçok farklı yolunu bulurdu herhalde, ABD'den bahsediyoruz sonuçta. Türkiye'yi işgal etmekle de ne kazanacaksa artık bunu da kendinize bir sorarsınız.
Gönderdikleri uçak gemisi Dünya'nın en büyük uçak gemilerinden biri ve içinde binlerce ekiplik tam teşekküllü bir hastane var. Çoğu devlet hastanesinden daha iyi imkanlara sahiptir belki. Kıyıya yakın yaralılarımız çevre illere gitmekle zaman kaybedeceğine aciller burada hızlı tedavi olurlar ve yardımı büyük olur.
Olaya iyi niyetle bakacaksak faydası BİZİM AÇIMIZDAN büyük ama komplo teori üretmek istiyorsanız da aklınıza bin tane senaryo gelir normal olarak. Twitter şu an bizi işgale geliyorlar diye çıldırmış durumda. Allah akıl fikir versin.
+Bay başkan, Türkiye'yi işgal etmemiz lazım ne yapalım?
-Gemi gönderin.
+Tek gemi ile nasıl koskoca ülkeyi nasıl işgal edelim başkanım?
-Gemi gönderin kardeşim. Çok gonderirsek bu Türkolar zeki anlar!
Gerçekçi düşünüyorum ve yine geçerli 1 sebep bulamıyorum. Petrol yok, doğalgaz yok, milyonlarca kaçak var, işgal için zorlu bir coğrafya var, yıkılmaz ve sonuna kadar savaşacak bir Türk iradesi var dış güçlere karşı. İşgale gelip ne kazanacaklar sorsana kendine bir
Gerçekçi düşünüyorum ve yine geçerli 1 sebep bulamıyorum. Petrol yok, doğalgaz yok, milyonlarca kaçak var, yıkılmaz ve sonuna kadar savaşacak bir Türk iradesi var dış güçlere karşı. İşgale gelip ne kazanacaklar sorsana kendine bir