ABD vs Avrupa'da üniversite

Regalor

Decapat
ABD baştan beri hep daha hoşuma gidiyor ama çeteler, sağlık sistemi sorunu, güvenlik sorunları vs. olması soğutuyor. Sizce üniversite okumak için hangisi daha iyi?

Ne okuyacağınıza bağlı mühendislik ise Avrupa kesinlikle. Okuduktan sonra orada kalmak istiyorsanız ekstra olarak ona göre bakın. Sağlık sisteminde problem yok ABD de parana göre hizmet alıyorsun daha çok sigorta parası ödüyorsun bizde ki gibi brüt maaşdan kesilip sigorta ortak yapılmıyor kendin brüt maaş alıp kendine göre yapıyorsun. Çeteler güvenlik sorunu kısmı çok büyük bir ülke olduğu için bu tarz olaylar var ama daha çok semtine mahallesine göre değişiyor.

ABD baştan beri hep daha hoşuma gidiyor ama çeteler, sağlık sistemi sorunu, güvenlik sorunları vs. olması soğutuyor. Sizce üniversite okumak için hangisi daha iyi?
Güvensizlik konusunda Avrupa mülteciler sayesinde Amerika'yı geçecek yakında. Günümüzde Frankfurt'un göbeğinde kapkaçlar oluyor, Roma'da arabanın camını kırıp laptop çalıyorlar. Daha geçen sene Viyana'nın merkezinde keleşlerle saldırı yaptı teröristler. Ben nezih bir eyalette (tercihen Chicago) Amerika derim bu versusa.

Güvensizlik konusunda Avrupa mülteciler sayesinde Amerika'yı geçecek yakında. Günümüzde Frankfurt'un göbeğinde kapkaçlar oluyor, Roma'da arabanın camını kırıp laptop çalıyorlar. Daha geçen sene Viyana'nın merkezinde keleşlerle saldırı yaptı teröristler. Ben nezih bir eyalette (tercihen Chicago) Amerika derim bu versusa.
Haklısınız hocam daha yeni arkadaşım gitti İngiliterede durakta beklerken eline telefon almak için cebine attı aldığı gibi yandan bisikletli biri çalıp kaçtı. Otele gitti polisi aramak için otelin sahibi çok çalınıyor bu tarz şeylere bakmıyorlar dedi. İhbar etti ama hiçbir aksiyon alınmadı. Telefonda yeni S24.

Saglik sistemi sorunu derken bahsettiginiz durum nedir? Ve Avrupa derken hangi ulkeler?

Hocam internette birçok yerde ABD ile bilgi almak istediğimde insanların söylediği bu ayrıntılı olarak bilmiyorum. Avrupa ülkelerine gelince Fransa, İsviçre, iskandinav ülkeleri.

Güvensizlik konusunda Avrupa mülteciler sayesinde Amerika'yı geçecek yakında. Günümüzde Frankfurt'un göbeğinde kapkaçlar oluyor, Roma'da arabanın camını kırıp laptop çalıyorlar. Daha geçen sene Viyana'nın merkezinde keleşlerle saldırı yaptı teröristler. Ben nezih bir eyalette (tercihen chicago) Amerika derim bu versusa.

Hocam yıllardır malum gerek haberlerde gerek internette her yerde ABD de polis adamı vurdu bilmem şöyle oldu gibi olaylar görüyorum o sebeple diyorum ayrıca bireysel silahlanma var bu da büyük sıkıntı. Ben zaten evcimen çok girişken olmayan biriyim o yüzde ABD'den çekindim.

Hocam internette birçok yerde ABD ile bilgi almak istediğimde insanların söylediği bu ayrıntılı olarak bilmiyorum. Avrupa ülkelerine gelince Fransa, İsviçre, iskandinav ülkeleri.

Hocam yıllardır malum gerek haberlerde gerek internette her yerde ABD de polis adamı vurdu bilmem şöyle oldu gibi olaylar görüyorum o sebeple diyorum ayrıca bireysel silahlanma var bu da büyük sıkıntı. Ben zaten evcimen çok girişken olmayan biriyim o yüzde ABD'den çekindim.
Genelde o kisiler saglik sigortasi yaptirmayanlar oluyormus, orada yasayan insanlardan bu konu hakkinda boyle soyluyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı